comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'ı kurtaracak operasyon

17 Kasım 2014, Pazartesi 16:38

Bazı oyuncularla yolları ayırarak kadroyu 26 kişiye indirecek olan Galatasaray'da satılacak olan futbolcuların isimleri belli oldu.

Bazı oyuncularla yolları ayırarak kadroyu 26 kişiye indirecek olan Galatasaray yönetimi maliyeti düşürme adına önemli oyuncularına gelebilecek teklifleri de kulüp çıkarları doğrultusunda değerlendirmenin hesaplarını yapıyor.
 
Yönetimin Sneijder ve Muslera gibi yıldızları satmayı kesinlikle düşünmediği ama Semih Kaya, Alex Telles ve Bruma gibi para edebilecek oyuncular için teklif gelmesi durumunda değerlendirilmesi konusunda fikir birliğine varıldığı ise gelen bilgiler arasında. Prandelli'ye İstanbul'a dönüşte bu bilginin verileceği İtalyan teknik adamın Semih dışındaki iki genç oyuncusunun takımdan ayrılmasına ses çıkarmayacağı da gelen bilgiler arasında.
 
FIORENTINA'NIN PANDEV SEVDASI BİTMİYOR
 
Öte yandan İtalya'da Floransa şehrinin yer aldığı Toscana gölgesinin yerel gazetesi La Nazione forvet arayan Fiorentina'da teknik direktör Vincenzo Montella üç kişilik bir transfer listesi oluşturduğunu iddia etti Gazete; bu listede Goran Pandev'in de yer aldığını diğer isimlerin ise Sebastian Giovinco ve Giampaulo Pazzini olduğunu iddia etti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!