comScore

Galatasaray Galatasaray

Sabri yeniden kaptanlık bandını takacak mı?

31 Ekim 2014, Cuma 13:24

Sezon başında A2 takımına gönderilen ve yeni yönetimin gelmesiyle birlikte yeniden A takıma dönen Sabri Sarıoğlu'nun kaptanlık bandını tekrardan takacağı iddia edildi.

Galatasaray, Kasımpaşa maçıyla üstündeki kara bulutları dağıtmak istiyor. Başakşehir karşısında alınan farklı mağlubiyet nedeniyle morali altüst olan sarı-kırmızılılar, Cuma günü TT Arena'da kazanarak Almanya'daki Dortmund maçına motive gitmeyi planlıyor. Yeni yönetimin işbaşı yapmasıyla Florya'da yüzler biraz olsun gülerken Cesare Prandelli de antrenmanlarda takımına uyarılarını tekrarladı. İtalyan teknik adam İstanbul'daki Dortmund ve Başakşehir maçlarında agresif oynayamayan öğrencilerine maçlardaki hatalarını izlettirdi.
 
SABRİ TAKIMA KAPTAN OLARAK MI DÖNECEK?
 
Sezon başında A2 takımına gönderilen ve yeni yönetimin gelmesiyle birlikte yeniden A takıma dönen Sabri Sarıoğlu ise fiziksel durumuyla sevindirdi.
Antrenmanda hazır görüntü veren tecrübeli oyuncunun Kasımpaşa maçının ilk 18 kişilik kadrosunda yer alması bekleniyor. Sabri'nin 11'de oynayacağı maçlarda kaptanlık bandını takacağı iddiası ise şu an için herhangi bir şekilde doğrulanmış değil.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!