comScore

Galatasaray Galatasaray

Duygun Yarsuvat'tan TFF'ye: "Paraları..."

31 Ekim 2014, Cuma 10:20

Başkan Yarsuvat ve 4 yönetici, Riva'da Yıldırım Demirören ile görüştü. TFF'yle güvan tazeleyen G.Saray, gündemi konuşurken parasal sıkıntıyı çözmek için havuz parasını erken istedi.

Galatasaray'da Ünal Aysal sonrasında göreve gelen yeni yönetim TFF ile buzları eritmek için ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

Başkan Duygun Yarsuvat, Sportif AŞ'de yöneticiliğe atanan ve CEO konumunda görevlendirilen Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak, Cem Kınay ve Hamdi Yasaman, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve kurmayları ile bir araya geldi. Zirve son derece sıcak bir havada geçti.
 
Aysal dönemindeki TFF-G.Saray ilikişkisinde beyaz sayfa açıldı. Yarsuvat, Demirören ile şakalaşırken kurumlarla ilgili Sarı-Kırmızılı cepheden güvenoyu geldi. Seçimden 5 gün sonra TFF ile barış adımı atan G.Saray heyeti, özellikle naklen yayın paralarının gecikmemesini istedi. "Ödemeler geç kalıyor ve biz de futbolculara para veremiyoruz" ifadesini kullanan G.Saray cephesi, naklen yayın taksitlerini daha erken almak için de talepte bulundu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!