comScore

Galatasaray Galatasaray

Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'dan Albayrak'a sitem

30 Ekim 2014, Perşembe 13:15

Cuma günü TT Arena'da Kasımpaşa'yı ağırlayacak Galatasaray'da bu 90 dakika "dönüm maçı" olarak görülüyor.

Şampiyonlar Ligi'nde 3 maç sonunda 1 puan alan ve ligde son olarak Başakşehir karşısında 4-0'lık farklı skorla yenilen sarı-kırmızılılarda kötü gidişe dur demek için seferberlik ilan edildi. Duygun Yarsuvat ve ekibi, Florya'yı mercek altına aldı. Abdurrahim Albayrak, Florya'nın tek sorumlusu oldu. Albayrak, tüm mesaisini Florya'da Cesare Prandelli ile birebir çalışarak geçirecek. Abdurrahim Albayrak, İtalyan teknik adamın yanı sıra oyuncularla da özel toplantılar yapacak. Özellikle formsuzluklarıyla dikkat çeken Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, Albayrak'ın göreştüğü ilk isilmler oldu.
 
Abdurrahim Albayrak'ın iki oyuncuya, "Sorununuz ne? Derdiniz ne?" diye sorduğu, iki oyuncunun ise, "Ne yaparsak yapalım ne taraftarara ne de kimseye yaranamıyoruz. Sakat sakat oynuyoruz. Para almadan oynuyoruz. Takım için bizim kadar özveride bulunan bir üçüncü oyuncu daha yokken her fırsatta eleştirilnce moralimiz bozuluyor" dedikleri bildirildi. Bu ilk konuşmada Albayrak'ın,  Burak ile Selçuk'tan istenmesi prensip olarak kararlaştırılan "indirim" konusunu açmadığı bildirildi.
 
CHEDJOU YİNE REDDEDER Mİ?
 
Öte yandan Galatasaray'da sakat oyuncular için yoğun bir tedavi programı uygulanıyor. Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan çıkan Felipe Melo ile Dortmund karşısında sakatlanan Aurelian Chedjou ve Semih Kaya'nın Kasımpaşa maçına yetişmesi için seferberlik ilam edildi. Melo'nun Cuma'ya kadar oynayabilecek seviyeye geleceği, Semih'in durumunun ise şüpheli olduğu bildirildi. Başakşehir maçında iğne ile oynayabilecek seviyede olmasına rağmen bu şekilde sahaya çıkmayı reddeden Chedjou'nun durumunun ise önümüzdeki günlerde belli olacağı öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!