comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray paraları saçtı!

30 Ekim 2014, Perşembe 09:13

G.Saray'da bonservis rekoru 10 milyon euro ile Bruma'da... Ancak 3.5 milyon euro ödenen Hajrovic ise sözleşmesini tek taraflı feshederek ayrıldı, Cim-Bom'u zarara uğrattı.

Son yıllarda daha çok düşük bonservis bedeli olan veya serbest kalan oyunculara yönelen Galatasaray'da ilk sırayı Bruma aldı. Sarı-kırmızılı kulübün bu oyuncu için Sporting Lizbon'a ödediği rakam 10 milyon euro oldu.
 
Kayserispor'dan transferi olay yaratan ancak çalıştığı teknik adamların gözüne giremeyen Amrabat ikinci sırayı aldı. Galatasaray, Ambarat için Kayserispor'a o dönem 8 milyon euro ödedi. Hollandalı yıldız Sneijder için Inter'e 7.5, Muslera için  Montevideo'ya 6.750 milyon, Chedjou için Lille'e 6.3 milyon, Telles için Porto Alegrense'ye 6.150 milyon lira bonservis ücreti verdi. Efsane futbolcu Drogba'ya bonservis ücreti ödenmedi ancak 4 milyon euro imza parası verildi.
 
Sarı-kırmızı kulüp, Dzemaili'ye 2.350 milyon, Lucas'a 2 milyon, Hajrovic'e 3.5 milyon, Melo'ya 3.70 milyon, Riera'ya 3, Eboue'ye ise 3.5 milyon euro bonservis ödedi. Bilindiği gibi Hajrovic, parasının ödenmemesini gerekçe göstererek Galatasaray ile olan sözleşmesini tek taraflı feshetmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!