comScore

Galatasaray Galatasaray

'G.Saray'a 4. yıldızı ben takarım'

29 Ekim 2014, Çarşamba 11:29

Galatasaray'da Mustafa Denizli'nin ismi ön plana çıkmasına rağmen Ali Dürüst ile Yanal'ın bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Galatasaray'da kapalı kapılar ardında önemli gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı.

Başkan Duygun Yarsuvat'ın "Prandelli ile devam edeceğiz" açıklamasına rağmen yöneticilerden Ali Dürüst'ün Mustafa Denizli'den sonra Fenerbahçe'yi şampiyon yapan Ersun Yanal'la bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın bu görüşmede, "Galatasaray'ı kadro yapısı olarak çok beğeniyorum. Özellikle Umut, Buruk ve Selçuk çok önemli oyuncular. Bu futbolcular benim eski öğrencilerim. Onlarla yeniden çalışmayı çok isterim. 3 oyuncunun benimle daha verimli olacaklarına inancım tam" dediği ortaya çıktı.
İYİ BİR HAVA YAKALAMAK BAŞARIYI GETİRECEKTİR

Ersun Yanal'ın bu görüşmede ayrıca Sneijder'den de övgüyle bahsederek, "O bu takımın en önemli beyinlerinden biri. Böylesine iyi bir oyuncunun olduğu takımın daha iyi sonuçlar alması gerekir. G.Saray'da görev verirseniz 4. yıldızı ben takarım. Bu kadronun iyi bir hava yakalaması yeter" görüşünü savundu.

OPERASYON İÇİN KASIMPAŞA MAÇI BEKLENECEK

Fatih Terim'in görev yaptığı dönemde hücum ağırlıklı bir kadro kurarak Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıdığını belirleyen yönetimin Yanal'ın bu sözlerinden sonra bir durum değerlendirmesi yapması bekleniyor. Bazı yöneticilerin Yanal'ın isminesıcak baktığı ancak Kasımpaşa maçının sonucunu beklediği belirlendi.

ERSUN YANAL'IN GÖZÜ ASLAN'DA

Fenerbahçe'yi şampiyon yaptıktan sonra görevine son verilen Ersun Yanal'ın gözünün Galatasaray'da olduğu ortaya çıktı. Tecrübeli hocanın yakın çevresine, "Galatasaray'ı çalıştırırsam bu takıma 4. yıldızı taktırırım" dediği öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!