comScore

Galatasaray Galatasaray

Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor

28 Ekim 2014, Salı 19:30

Sarı-kırmızılı takımın sabah ve akşam antrenmanlarından önce teknik direktör Prandelli futbolcularla toplantı yaptı.


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 31 Ekim Cuma günü oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Cesare Prandelli yönetimindeki günün ikinci antrenmanında sarı-kırmızılı futbolcuların, iki gruba ayrıldığı belirtildi. Bir grubun yardımcı antrenör Gabriele Pin yönetiminde alt sahada çalıştığı, diğer grubun ise taktik antrenmanın ardından çift kale maç yaptığı ifade edildi.

Sakatlığı bulunan oyunculardan Felipe Melo'nun tedavisine devam edildiği, Semih Kaya ve Aurelien Chedjou'nun ise sağlık ekibi gözetiminde özel çalışma yaptıkları bildirildi. Aydın Yılmaz'ın ise takımdan ayrı kondisyon çalışması yaptığı kaydedildi.

Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarına yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

- Antrenmanlardan önce toplantı gerçekleştirildi

Kulüpten alınan bilgiye göre, sabah antrenmanından önce Prandelli ve oyuncuların soyunma odasında yaklaşık bir saatlik görüşme yaptıkları öğrenildi. İtalyan teknik adam, futbolcularından istediklerini anlatırken oyuncuların da saha içinde yaşadıklarını birbirleriyle paylaştıkları ifade edildi. Bu görüşmenin ardından sabah antrenmanın daha pozitif bir havada gerçekleştiği vurgulandı.

Akşam antrenmanından önce ise yine bir saate yakın süren videolu toplantı düzenlendiği aktarıldı. Videolu toplantıda taktik çalışmalar üzerine görüşüldüğü öğrenildi.

- Prandelli-Sabri görüşmesi

Sarı-kırmızılı takımın sabah gerçekleştirdiği antrenmandan önce Prandelli ile affedilerek A takıma dönen Sabri Sarıoğlu bir araya geldi.

İkili arasındaki görüşmenin oldukça sıcak bir ortamda gerçekleştiği aktarılırken, Sabri'nin İtalyan teknik adama, "Yaşananlar geride kaldı. Ben, Galatasaray'ın neferiyim. Takım ve sizin için ne gerekiyorsa yaparım" dediği kaydedildi.

Sabri'nin konuşmasından etkilenen tecrübeli çalıştırıcının, "Bunca yaşananlardan sonra benim ve takımla ilgili bu kadar pozitif düşünmen çok hoş. Buraya katkın çok önemli" ifadelerini kullandığı bildirildi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!