comScore

Galatasaray Galatasaray

Bu açıklamalar çok tartışılacak! ''Prandelli'nin gelişi...''

28 Ekim 2014, Salı 15:55

Ünal Aysal'ın yönetiminde yar alan Galatasaray'ın Eski Yöneticisi Sedat Doğan, çarpıcı açıklamalar yaptı! Doğan, “Prandelli'nin gelişi benim için de sürpriz oldu. Anlaşma açıklandığı gün öğrendim” dedi.

Galatasaray'da Ünal Aysal ile birlikte çalışan eski yöneticilerden Sedat Doğan, programında bir birinden çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
İşte Doğan'ın açıklamaları!

NEDEN ÇOK TRANSFER YAPILDI?
 
Galatasaray'da yapılan tüm transferlerin sorumluluğu Galatasaray Sportif A.Ş'nindir. Ben Sportif A.Ş. değil, dernek yönetiminde yer aldım. Dolayısıyla bu kadar çok transferin neden yapıldığını bilmiyorum, sormadım. Ama takımı gençleştirme çalışması olarak yorumladım. Galatasaray'ın Dernek Yönetimi'nde bu konular pek konuşulmadı. Esas olarak Sportif A.Ş'nin yönetiminde yer alan isimlerin bunları açıklaması gerekiyor.
 
MALİ TABLODAN RAHATSIZ OLMAMAK MÜMKÜN DEĞİL…
 
Kadronun bu kadar şişkişn olması bir promlem. Ama ben bu sorunun kısa vadede çözümü mümkün görünmüyor. Mali tablo için rahatsız olmamak mümkün değil. Galatasaray elinde bulundurduğu oyunculara para ödüyor. Dolayısıyla her oyuncudan faydalanması gerek.
 
KAYGILARIM VAR
 
Yapılan çok sayıda transfer var. Tabii ki mali durumla ilgili kaygılarım var. Mevcut yönetimin tüm kadrodan en iyi şekilde kullanabilmeli. Ve zaten böyle bir kafa yapısı yeni yönetimde var.

PRANDELLİ BENİM İÇİN DE SÜRPRİZ OLDU!
 
Galatasaray'ın Mancini'nin yerine Prandelli'yi getirmesi benim için de sürpriz oldu. Prandelli'nin Galatasaray'ın başına getireleceğini bilmiyordum. Anlaşma sağlandığı gün Prandelli'den haberim oldu.

TERİM İLE DEVAM ETMEK İSTEDİ
 
Ünal Aysal, Fatih Terim ile devam etmek istedi. Ancak yaşananlar ve şartlar buna izin vermedi. Yoksa Aysal'ın kafasındaki Terim ile yolları ayırma planı yoktu. Terim'in milli takıma gidiş süreci olayları ayrılığa kadar getirdi. Aysal'ın arzusu Terim ile Avrupa'da başarılı olmak istiyordu. Bunu biliyorum.
 
ARIBOĞAN'I İSTEMEDİ Mİ?
 
Grev sürem içerisinde Lutfi  Arıboğan'dan rahatsız oldğum yönündeki söylentiler ve iddiaların hiç biri doğru değil. Ayrıca kendisi çok yakın dostum.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!