comScore

Galatasaray Galatasaray

Yarsuvat, Prandelli'ye sahip çıktı

28 Ekim 2014, Salı 13:00

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, alınan kötü sonuçlardan sonra yolların ayrılacağı iddia edilen teknik direktör Cesare Prandelli ile ilgili karar almadıklarını ve İtalyan teknik adamla görüşeceklerini söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, alınan kötü sonuçlardan sonra yolların ayrılacağı iddia edilen teknik direktör Cesare Prandelli ile ilgili karar almadıklarını ve İtalyan teknik adamla görüşeceklerini söyledi.

Türk Telekom Arena'da düzenlenen mazbata töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yarsuvat, alınan kötü sonuçlardan sonra teknik direktör Cesare Prandelli ile yolların ayrılacağı yönündeki iddiaların aktarılması üzerine, "Roma, 7 golden sonra hocasını bıraktı mı? Bunun için teknik heyetimiz var. Hoca ile konuşacağız. Daha kendisiyle konuşmadık ve düşüncelerini duymadık" diye konuştu.

Yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak'a yöneltilen kadro dışı kalan Sabri Sarıoğlu ve Emmanuel Eboue'nin durumuyla ilgili sorularda araya giren Yarsuvat, "Eboue konusunu Abdurrahim'e sormayın. Federasyona sorun" ifadesini kullandı.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, futbolcuların para alamadığı için iyi performans gösteremediği iddialarının sorulması üzerine de "Para almadığı için performans düşük olmaz. Performans düşük olunca zaten hiç parasını alamayacak demektir. Oyuncular, performansına göre para alırlar" değerlendirmesinde bulundu.

Henüz kulübün hesaplarını görmediğini belirten Yarsuvat, eski başkan Ünal Aysal'ın son günlerde kredi çekip, futbolcuların alacaklarını ödediği iddialarının doğru olabileceğini söyledi.

- "Sabri'yi Prandelli kadro dışı bırakmamış"

Yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak, Sabri Sarıoğlu'nun sezon başında kadro dışı kalmasının Prandelli'nin kararı olmadığını söyledi.

Albayrak, Sabri Sarıoğlu'nun Galatasaray'ın kaptanı olduğunu belirterek, "Hoca ile görüştük. Kendisi de memnun oldu. Sabri, Galatasaray'ın kaptanıdır. Bu sabah itibarıyla antrenmanlara çıkacak" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi, karo dışı kararıyla ilgili "Sabri'yi Prandelli kadro dışı bırakmamış" dedi.

- Yarsuvat, gazetecilerin fotoğrafını çekti

Duygun Yarsuvat, mazbata törenini takip eden basın mensuplarının fotoğrafını çekti.

Yarsuvat, basın toplantısının bitmesinin ardından, töreni takip eden gazetecilerin fotoğrafını çekmek istedi. Kulüp çalışanlarından fotoğraf makinası alan Yarsuvat, ayağa kalkarak, fotoğraf çekti.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!