comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da 'yatarak' zengin oluyorlar!

28 Ekim 2014, Salı 10:11

Galatasaray'ın bu sezon renklerine kattığı futbolcuların ilk 11 resmi maçtaki performansı hayal kırıklığı yarattı

Galatasaray'ın kadrosuna dahil etmek için 13 milyon 600 bin avro bonservis bedeli verip, sözleşmeleri boyunca 32 milyon 455 bin avro ödemeyi taahhüt ettiği 8 futbolcu şu ana kadar bekleneni veremedi.

Trabzonspor'dan 4 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen, kendisine de 4 yıl için 7 milyon euro ödenecek olan Olcan Adın, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 7 maçta yalnızca 1 gol atabildi.

4 OYUNCUDAN SKORA "0" KATKI

Sezon başında Drogba'dan doğan boşluğu doldurması için, bonservis bedeli ödenmeden Lazio'dan transfer edilen Goran Pandev, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 5 maçta skora katkı yapamadı. Kayseri Erciyesspor'dan 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen, kendisine de 4 yıl için 4 milyon 300 bin euro ödenecek olan Yasin Öztekin, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 5 maçta skora katkı yapamadı.
 
Eskişehirspor'dan 4 milyon 750 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen, kendisine de 5 yıl için 6 milyon 955 bin euro ödenecek olan Tarık Çamdal, Galatasaray formasıyla çıktığı 8 maçta skora katkı yapamadı. Napoli'dae 2 milyon 350 bin euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen, kendisine de 3 yıl için 6.6 milyon euro ödenecek olan Blerim Dzemaili, Galatasaray formasıyla çıktığı 9 maçta skora katkı yapamadı.

1 KEZ BİLE FORMA GİYEMEYENLER

Bonservis bedeli ödenmeden Stuttart'dan transfer edilen, kendisine de 5 yıl için 2.9 milyon euro ödenecek olan Sinan Gümüş, şu ana kadar herhangi bir resmi maçta Galatasaray forması giyemedi.
 
Sezon başında Porto'dan bedelsiz olarak kiralanan ve 1 sezon için kendisine 1.3 milyon euro ödenecek olan Sinan Bolat, şu ana kadar herhangi bir resmi maçta Galatasaray forması giyemedi.
 
Bonservis bedeli ödenmeden PSV Eindhoven'dan transfer edilen, kendisine de 5 yıl için 1 milyon euro ödenecek olan Kaan Baysal, şu ana kadar herhangi bir resmi maçta Galatasaray forması giyemedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!