comScore

Galatasaray Galatasaray

İstifayı Albayrak önledi

27 Ekim 2014, Pazartesi 17:41

Şampiyonlar Ligi'nden sonra Spor Toto Süper Lig'de de istediği sonuçları alamayan Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin durumu Kasımpaşa maçı sonrası netlik kazanacak.

Şampiyonlar Ligi'nden sonra Spor Toto Süper Lig'de de istediği sonuçları alamayan Galatasaray'da Cesare Prandelli'nin durumunun, Kasımpaşa karşılaşmasından sonra netleşeceği belirtildi. 
 
Lig TV'nin haberinde, 4-0 biten İstanbul Başakşehir maçının ardından Teknik Direktör Prandelli'nin soyunma odasında sinirli olduğu ve futbolcular ile hiç konuşmadığına işaret edilirken, İtalyan teknik adamın görevi bırakma noktasına geldiğine dikkat çekildi.
 
Stattan kimse ile konuşmadan ayrılan Prandelli'nin Florya Metin Oktay tesislerinde yeniden yönetim kuruluna giren Abdurrahim Albayrak ile yemek yediği ve genel durumdan şikayetçi olduğunun altı çizildi.
 
Abdurrahim Albayrak'a takımın durumu ile ilgili bilgi veren İtalyan teknik adamın, "Geldiğimden beri değişmeyen şeyler var. Çok çalışmamıza rağmen istediğimizi elde edemiyoruz. Çok ümitli değilim" dediği, Albayrak'ın ise, "Biz büyük bir camiayız. Büyük bir takımız. Hemen pes etmek olmaz. Bir hafta daha sabırla bekleyelim" yanıtını verdiği ifade edildi.
 
Prandelli'nin çizdiği karamsar tabloya rağmen Abdurrahim Albayrak'ın hem İtalyan teknik adama hem de futbolculara moral verdiği gözlemlendi. Gece geç saatlere kadar Florya'da kalan Abdurrahim Albayrak'ın futbolcular ile de görüştüğü kaydedildi.
 
Öte yandan Duygun Yarsuvat başkanlığındaki Galatasaray'ın yeni yönetiminin mazbataları aldıktan sonra ilk toplantısını gerçekleştirmesi ve son yaşanan olayları masaya yatırması beklentisine girildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!