comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da Tayfun Korkut sürprizi!

27 Ekim 2014, Pazartesi 13:13

Galatasaray'da Albayrak'ın hoca değişikliği durumunda kafasındaki ilk isim Tayfun Korkut, hoca değişikliğinin olmaması durumunda ise Cesare Prandelli'nin yanında Türk yardımcı antrenör görevlendirilecek.

Galatasaray'da Duygun Yarsuvat'ın ekibinde futbolun patronu olarak yer alan Abdurrahim Albayrak, daha görev başı yapmadan kolları sıvamıştı. Kayseri Erciyesspor maçından önce ve sonra Cesare Prandelli'yi kutlayan Albayrak'ın,  Bundesliga'da Hannover'i çalıştıran Tayfun Korkut'u takımın başına getirmeyi düşündüğü bildirildi.
 
Duygun Yarsuvat'ın kısa sürede değişiklik istememesi nedeniyle Prandelli ile yola devam etme kararı alan Albayrak'ın buna rağmen çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Albayrak'ın Yarsuvat'ı ikna etmesi durumunda değişikliğin hemen olacağı, diğer durumda ise kan değişiminin sene sonunda olacağı belirtildi.
Öte yandan Abdurrahim Albayrak, Yarsuvat'tan sonra Mayıs ayındaki kongrede aday olacak Adnan Öztürk'ün listesinde de yer alacak. Albayrak, bu yüzden Galatasaray için planlarını uzun vadeli yapıyor.
 
İKİNCİ SEÇENEK!
 
Galatasaray'da en çok tartışılan isim olan, Borussia Dortmund ve İstanbul Başakşehir mağlubiyetleriyle ağır eleştirilen Cesare Prandelli için yeni yönetimin bir diğer sürprizi ise yardımcı antrenör.
 
Salı günü yeni Başkan Duygun Yarsuvat'la görüşecek olan Prandelli'yi sürpriz bekliyor. Çünkü İtalyan teknik adama yanına yerli bir yardımcı alması önerilecek. Prandelli'ye yardımcı olması için Abdurrahim Albayrak'ın şimdiye dek Fatih Terim'le Galatasaray'da çalışan Hasan Şaş, Hikmet Karaman ve Uğur Tütüneker ile bir araya geldiği bildirildi. Sezon başında Erdal Keser'i yanında kesinlikle istemeyen Prandelli'nin kendisine, "yardımcı antrenör" önerek olan yeni başkana vereceği cevap ise Galatasaray'daki ilerleyen günlerde neler yaşanacağını netleştirecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!