comScore

Galatasaray Galatasaray

Hepsi en farklı Galatasaray'ı yendi

26 Ekim 2014, Pazar 22:50

Galatasaray bu sezon resmi maçlarda 4 takıma yenildi ve hepsi de en farklı galibiyetlerini Galatasaray karşısında aldı.

Futbol Arena - Galatasaray'ı yenen 4 takım (Balıkesirspor, Arsenal, Dortmund ve Başakşehir) bu sezon en farklı galibiyetlerini sarı kırmızılı ekip karşısında elde etti.
 
20 Eylül'de Galatasaray karşısında kazanan Balıkesirspor, o tarihten bu yana ligde galibiyet yüzü göremedi. 4 maçta 1 puan alabildiler, en son kendi sahalarında Bursaspor'a 5-0 mağlup oldular.
 
İngiltere Ligi'nde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Arsenal ise Şampiyonlar Ligi maçında 4-1 kazanmıştı. Bu Londra ekibinin 3-0'lık Aston Villa galibiyeti ile birlikte bu sezon elde ettiği en farklı skor oldu.
 
Hafta içinde İstanbul'dan 4-0'lık skorla ayrılan Dortmund'un durumu ise daha enteresan. Bundesliga'da son yılların en kötü başlangıcını yapan sarı siyahlılar, üstüste son 4 maçını da kaybetti. En farklı galibiyetleri ise 3-0'lık Anderlecht maçıydı. Onlar da rekoru Galatasaray ile kırmış oldular.
 
En son Başakşehir, Galatasaray karşısında 4-0 kazanarak bu sezon ligde 2.galibiyetini aldı. İstanbul temsilcisi, Akhisar'ı da aynı skorla geçmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!