comScore

Galatasaray Galatasaray

Semih Şentürk: 'Bizim için rahat bir maçtı'

26 Ekim 2014, Pazar 21:30

Galatasaray'a karşı bir gol kaydeden İstanbul Başakşehirspor'un golcüsü Semih Şentürk, rahat bir galibiyet aldıklarını söyledi. 

Galatasaray'ın da kötü gününde olduğunu ekleyen Şentürk, bireysel hedefinin de milli takıma dönmek olduğunu ifade etti.
 
Şentürk, "Takımın kazanması çok önemli bizim için. Galatasaray gibi şampiyonluğa oynayan takımı çok iyi bir mücadeleyle çok rahat bir galibiyet alarak taraftarımızı sevindirdik. Bu kadar farklı galibiyet beklemiyorduk. İyi oynayınca goller de kaçınılmaz oldu. Galatasaray da kötü günündeydi, bizimi için rahat bir galibiyet oldu. Her futbolcu gol atmak istiyor. İnaşallah Allah sakatlık bela vermeden gollerim devam eder. Milli takıma da hizmet etmek istiyorum. İnşallah oralara da tekrar döneriz" diye konuştu.
 
Takımın kaptanı Sedat Bayrak da Galatasaray'a karşı nasıl üstün geldiklerini belirtti. Bayrak, "Biz sezon başında beri çok doğru taktikle oynuyoruz ve izleyenlere keyif verdyoruz. Bu skora da yansıyor. Ligin namağlup kalan iki takımdan biriyiz. Hocamızın istediği sistemi uyguluyoruz. Takım savunmsını çok iyi yapıyoruz. Galatasaray çok iyi bir camia ama iyi olan bizdik. Bizim üstünlüğümüz vardı belki bu, onları kötü gösterdi" diye konuştu.
 
Maçın yıldızı Mossoro da şu ifadeleri kullandı:
 
"Maçtan önce zorlu bir rakiple karşılaşacağımızı biliyorduk ama biz de galibiyete odaklanmıştık. Bunu gerçekleştirdik, çok önemli bir sonuçtu bizim için. Hocamızın istediğinin çoğunu yapmaya çalışıyoruz ve yapıyoruz. Mükemmel bir maç çıkardığımızı söyleyebiliriz, ilerleyen haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!