comScore

Galatasaray Galatasaray

Cimbom'dan ses getirecek hamle! Bomba patlıyor....

26 Ekim 2014, Pazar 11:56

Galatasaray Kulübü'nün yeni başkanı Duygun Yarsuvat'ın Prandelli ile yolları ayırmaya hazırlandığı iddia edilirken, sarı kırmızılı takımdaki Ersun Yanal sesleri de her geçen gün artıyor.

Galatasaray kongresinde Alp Yalman'ı geride bırakarak Galatasaray başkanlığına seçilen Duygun Yarsuvat, sarı kırmızılı takımda iz bırakacak değişiklikler için kolları sıvadı.

Yarsuvat, Dortmund maçı sonrası "Asıl hedefimiz dördüncü yıldızı takmak" açıklamasıyla tepki çeken Cesare Prandelli ile yolları ayırarak başlayacağı iddia edilirken, sarı kırmızılı takımın yeni teknik adam adayı da hayli ses getirecek cinsten.
Albayrak yerli hocadan yana

Galatasaray'ın teknik adam arayları arasında geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi şampiyonluğa taşıyan Ersun Yanal'ın adının ilk sırada olduğu iddiaları her geçen gün artarken, geçtiğimiz günlerde bu iddiaları yalanlamayan tecrübeli teknik adamın "Bu işler belli olmaz" diyerek açık kapı bırakması da dikkat çekiyor. Yarsuvat'la birlikte yönetime dönen Abdurrahim Albayrak'ın da yerli hocadan yana olduğu ifade edilirken, önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.

Dortmund maçı kritik

Duygun Yarsuvat'ın Prandelli için son kararını Dortmund deplasmanı sonrası vereceği öğrenilirken, Arena'daki oyunun tekrarlanması halinde İtalyan teknik adamın biletinin kesilmesi ve Ersun Yanal'la resmi temasların başlaması bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!