comScore

Galatasaray Galatasaray

Prandelli bu sefer yolcu!

24 Ekim 2014, Cuma 14:08

Oynattığı kötü futbol ve kadro tercihleri zaten tartışılan İtalyan hocanın, Dortmund maçı sonrası 'Avrupa'yı boşlayan' tavrı sabırları taşırdı. Başakşehir son maçı olabilir.

Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'in ardından Dortmund'dan da '4' gol yiyen Galatasaray'da çanlar Cesare Prandelli için çalmaya başladı. Mancini'nin yerine görevine getirilen İtalyan teknik adam, takımı ileriye götürmek bir yana geçen sezonki futbolu da mumla aratmaya başlarken, Dortmund maçından sonra yaptığı, "Ben buraya 4. yıldızı takmak için geldim. Benim için öncelik lig" açıklaması sabırları taşırdı. Camiada, Prandelli'nin günlerinin artık sayılı olduğu yorumları yapılıyor.

IŞIK YOK, GERiLEME VAR
 
İtalyan çalıştırıcının, hafta sonu oynanacak Başakşehir maçının ardından istifasını verebileceği iddia edilirken, bu olmazsa da yeni seçilecek yönetimin kendisini görevden alacağı ileri sürüldü. 'Dere geçerken at değiştirilmez' prensibinden hareketle daha önce seçilmeleri halinde İtalyan hoca ile devam edecekleri yönünde mesaj veren başkan adayları Duygun Yarsuvat ile Alp Yalman'ın, son açıklamalarından sonra Prandelli hakkındaki fikirlerini değiştirdiği belirtiliyor.
 
DENİZLİ VEYA KARAMAN
 
Prandelli'den ümidin kesilmesindeki diğer etkenler ise 'takımın kötü futbol oynaması', 'kadroyu bir türlü oturtaması', 'hatalı kadro seçimleri', 'her hafta ilk 11'i değiştirmesi' olarak sıralanıyor. Prandelli ile yolların ayrılması halinde tazminat ödenmeyecek. Bu arada başkan adayı Alp Yalman, seçilmeleri halinde Prandelli'yi göndereceklerinin sinyalini verirken, Mustafa Denizli ile temaslara başladığı bildirildi. Hikmet Karaman da yeniden Galatasaray'la birlikte anılıyor.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!