comScore

Galatasaray Galatasaray

Flaş Ünal Aysal iddiası!

24 Ekim 2014, Cuma 13:12

Ultraslan grubunun eski başkanı Oğuz Altay, Ünal Aysal'ın gider ayak bankalardan 15 milyon lira kredi aldığını ve kendi alacağı 2 milyon doları bunun içinden tahsil ettiğini belirtti.

Ultraslan grubunun eski başkanı Oğuz Altay, Sky 360 ekranlarında Kale Çizgisi programında Ünal Aysal ile ilgili olay bir iddiada bulundu.
 
Oğuz Altay, ''Şu anda takım içinde görülebilecek olumlu bir ışık yok. Prandelli, Allah'ı seversin çek git evine. Senin çapın Galatasaray'a teknik direktör olmaya yetmez. Galatasaray'ın kuruluş amacı Türk olmayan takımları yenmek derken, sen çıkıp amacımız Türkiye ligi dersen çek git o zaman. Benim şahsi görüşüm Galatasaray'ın maçı kaybedeceğiydi. Ancak benim başıma bu ilk defa geliyor'' dedi.
 
AYSAL HAKKINDA ŞOK İDDİA!
 
Oğuz Altay, ''Galatasaray'ın yakasını bırakması gereken bazı keneler var. Gidin beni disipline mi veriyorsunuz kime veriyorsanız verin kardeşim. İki elim yakanızda. Ünal Aysal'ın klavuzları doğru seçilse Galatasaray bu duruma düşmezdi diyen birisi olarak bunları söylüyorum. Ünal Aysal gider ayak bankalardan 15 milyon lira kredi aldı. Bunun içinden 2 milyon dolar kendi alacağını aldı. Benim Allah'tan başka kimseden korkum yok. Keneler artık çekin elinizi Galatasaray'ın üstünden. Seçimden sonra hepinizin ipliğini pazara çıkaracağım. Galatasaray için bundan sonra susmak yok. Borç gelmiş milyarlara'' şeklinde konuşarak şok bir iddiada bulundu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!