comScore

Galatasaray Galatasaray

''Ben olsam basın toplantısını basardım''

23 Ekim 2014, Perşembe 15:34

Galatasaray Eski Yöneticisi Fatih Gökşen, “Eğer yönetici olsaydım basın toplantısını basar ve Prandelli'yi çıkarırdım” dedi.

Galatasaray eski yöneticisi Fatih Gökşen, “Borussia Dortmund karşısında aldığımız 4-0'lık yenilgiden çok Prandelli'nin açıklamalarına üzüldüm. Sabaha kadar sinirden uyuyamadım” dedi.
 
Prandelli'nin gelecek yeni başkan tarafından gönderilmesini savunan Fatih Gökşen, “Galatasaray'ın hocası böyle açıklama yapar mı? Sinirimden sabaha kadar uyuyamadım. Eğer ben yönetici olsam o basın toplantısını basar ve Prandelli'yi dışarı çıkarırdım” dedi.
 
BU KAFAYLA BAŞAKŞEHİR'İ DE…
 
Prandelli'nin söylemleri sonrası acil olarak önlem alınması gerektiğini ifade eden Gökşen, “Tarafta dün muhteşem bir gösteri yaptı ama verilen mesajı ne teknik adam ne de futbolcular almamış. Bu kafayla hedef olarak gösterilen Başakşehir'i'de geçemeyiz” diye konuştu.
 
HAMİT KENDİNE BAKSIN
 
Hamit Altıntop'a da tepki gösteren Fatih Gökşen, “Hamit 10 defa dünyanın sonu değil diyor. Bıraksın bu lafları. 1 yıldır oturduğu yerden para kazanıyor ve takımın en pahalı futbolcusu” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!