comScore

Galatasaray Galatasaray

(Video) Sinan Engin Prandelli'ye fena patladı!

23 Ekim 2014, Perşembe 00:39

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray-Dortmund maçının ardından Prandelli hakkında oldukça sert açıklamalar yaptı

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray'ın Borussia Dortmund karşısında aldığı 4-0 mağlubiyeti değerlendirken teknik direktör Cesare Prandelli'ye inanamadığını kaydetti.
 
Sinan Engin açıklamasında, "Galatasaray'ın orada Anderlecht'i yenmesi için 2 oyuncu falan atılması lazım. Fenerbahçe'yi yendiğin gibi, enteresan işler olursa... Dortmund forması giyen oyuncular 7 gol atmamız lazım deseydi atardı. Durdular, frene bastılar. Futbol, fizik gücün varsa basit bir oyun. Bir takım hücumda çoğalamıyor ve defansta kalabalık olamıyorsa takım değildir. Telles ve Tarık'ın karşısındaki adamları gördünüz mü? Telles'in koşuşu tek ayağı kısa gibi. Tarık da sadece sağ bek oynar. Solda gidemiyor." dedi.
Sinan Engin ayrıca, "Bu Prandelli milli takımı çalıştıran mı? Doğru Prandelli mi çok merak ediyorum. Gerçekten teknik direktörlük diploması var mı? Benzeri mi geldi? Pandev'i 3 gün önce oynatmayıp en önemli maçında oynatıyorsun." sözlerini kullandı
 
Sinan Engin ayrıca İtalyan teknik direktörle ilgili "Prandelli'yi kim Galatasaray'a getirdiyse yazık. Fatih Terim'in ayakkabısının bağını çözemez Prandelli"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!