comScore

Galatasaray Galatasaray

Prandelli'nin canını sıkan gelişme

22 Ekim 2014, Çarşamba 10:38

Galatasaray'da yaklaşan seçim heyecanı bütün camiayı sararken, ödemeler konusundaki aksama da can sıkıyor...

İtalya Milli Takımındaki görevini bıraktıktan sonra Temmuz ayında G.Saray'da teknik direktörlük koltuğuna oturan Cesare Prandelli'nin, aylık 205 bin euro'luk maaşının şimdiye kadar İtalyan teknik adama hiç ödenmediği ortaya çıktı.
 
Şu ana kadar kulüpte 800 bin euro'nun üzerinde bir alacağı biriken İtalyan teknik adamın menajerinin bizzat Başkan Ünal Aysal'ı arayarak ödeme planındaki aksaklıklarla ilgili bilgi istediği ortaya çıktı. Aysal'ın Prandelli'nin menajerinden gelen telefon üzerine CEO Lütfi Arıboğan'ı görevlendirdi ve Arıboğan da İtalyan teknik adamla birebir bir konuşma yaptı.
 
Arıboğan, şu an için kulübün mali olarak zor durumda olduğunu, kendilerini anlayışla karşılamalarını istedi. Prandelli'nin de bu durumu bilerek G.Saray'ın teklifini kabul ettiğini ama yeni yönetimin kendisi ile ilgili tasarrufunu bilmediği için ödeme planı konusunda ısrarcı olduğu bildirildi. Arıboğan ile Prandelli'nin konuşmasında bir sonucun çıkmadığı ama özellikle İtalyan teknik adamın yardımcılarının alacakları konusunda bastırdıkları bildirildi.
 
Prandelli'nin yardımcılarının 3 aydır herhangi bir ödeme alamdıkları gibi herhangi bir ibare de göremedikleri için idmanlara çıkmama tehdidinde de bulundukları gelen bilgiler arasında. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!