comScore

Galatasaray Galatasaray

Sneijder'den büyük jest!

21 Ekim 2014, Salı 12:18

Sneijder'in 600 bin dolar'dan kendisine düşen derbi galibiyet priminin Florya'da çalışan ve birkaç aydır maaş almakta sıkıntı çeken personele paylaştırılmasını istediği öğrenildi.

Ünal Aysal, Cuma günü futbolcuları ile yaptığı konuşmada prim vaadetmemiş ve galibiyetle kendisine "jest" yapılmasını istemişti. Fakat Aysal dün akşam Prandelli, Sneijder ve Selçuk başta olmak takımın bel kemiğini oluşturan isimlere "sürpriz" WhatsApp mesajı atmasının arkasında yatan gerçeğin "prim" olduğu ortaya çıktı.
 
Ünal Aysal'ın derbi için 600 bin dolar belirlediği ve bu rakamın teknik direktör Prandelli tarafından oyunculara ve teknik heyete paylaştırılmasını istediği bildirildi. Fakat burada da Prandelli'nin 11'de oynayan ve sonradan giren oyuncuların yanı sıra 18'de yer alan tüm oyuncular ve kendisi ile birlikte çalışan teknik heyete de "prim" belirlemesi sıkıntıya neden oldu. 600 bin dolar'lık primin yönetim tarafından daha önce olduğu gibi maçı alan 14 kişi arasında bölüştürülmesinin gündeme geldiği öğrenildi.
 
AYSAL'DAN SNEIJDER'E HEDİYE!
 
Wesley Sneijder attığı iki golle Fenerbahçe derbisinin yıldızı olurken takım arkadaşlarının da 600 bin dolar'lık primi paylaşmasında başrolü oynayan isim oldu. Sneijder'in derbi için hediyesini ise Başkan Ünal Aysal verdi. Aysal'ın Galatasaray'ın sponsor anlaşması yaptığı İsviçre firmasının kendisine anı olarak verdiği 50 bin dolar değerindeki saati Hollandalı oyuncuya hediye ettiği bildirildi.
 
Öte yandan Sneijder'in 600 bin dolar'dan kendisine düşen derbi galibiyet priminin Florya'da çalışan ve birkaç aydır maaş almakta sıkıntı çeken personele paylaştırılmasını istediği bildirildi.

AYSAL'IN SAVUNMASI YOK
 
Öte yandan Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal derbi öncesinde spor müdürleri ile yaptığı sohbet toplantısında, "Cüneyt Çakır şabiledir" açıklaması yüzünden PFDK tarafından cezalandırılmıştı. Aysal'ın aldığı ceza için "TFF'ye bir kez daha kırıldım" demesine rağmen cezaya herhangi bir itirazda bulunmadığı ortaya çıktı. Galatasaray yönetimin cezaya herhangi bir yazılı tepki göstermediği, savunma hazırlanmadığı ve TFF'ye karşı bir delil sunulmadığı bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!