comScore

Galatasaray Galatasaray

Sneijder'den taraftarı sevindirecek mesaj

20 Ekim 2014, Pazartesi 16:11

Galatasaray'da Fenerbahçe galibiyeti sonrası gözler Borrusia Dortmund'la oynanacak Şampiyonlar Lig maçına çevrilirken, derbinin yıldızı Wesley Sneijder'insözleşme yenilenmesini beklediği öğrenildi.

Her fırsatta Türkiye'de ve Galatasaray'da olmaktan son derece memnun olduğunu, ayrılmak istemediğini tekrarlayan Sneijder'in menajeri aracılığıyla 2016'nın Mayıs'ında bitecek olan sözleşmesinin uzatılması yönündeki beklentisini yönetime ilettiği ve devre arasına kadar kendisine yeni şartlarla daha uzun süreli bir kontrat önerisi yapılmasını istediği belirtildi. 
 
Seçim sürecinde olunması nedeniyle Sneijder'in bu isteği konusunda herhangi bir girişimde bulunmayan yöneticilerin, 25 Ekim sonrasında yeni seçilecek Başkan ve yönetimi durum hakkında bilgilendireceği ifade edildi. Hollandalı yıldıza daha iyi şartlarla yeni bir sözleşme önerilmesinin her iki başkan adayının da planları arasında olduğu vurgulandı. 
 
Sneijder'in menajerine seçim sonrasındaki süreci takip etmesi konusunda direktif verdiği , devre arasına kadar yeni sözleşme konusunda herhangi bir girişimde bulunulmaması halinde gelecek tekliflerin değerlendirilebileceği ifade edildi. 
 
Galatasaray'da Borussia Dortmund maçı hazırlıkları sürerken, ayağında hafif ağrıları bulunan Burak'ın ciddi bir probleminin olmadığı ve Çarşamba akşamı sahada olabileceği öğrenildi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!