comScore

Galatasaray Galatasaray

Hagi gibi efsane olmak istiyorum!

20 Ekim 2014, Pazartesi 13:19

Derbide Fenerbahçe'yi iki müthiş golle yıkan Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder en büyük hedefini açıkladı.

Hollandalı futbolcu karşılaşmadan sonra kendisini tebrik edenlere hayalini anlattı, “İlk geldiğim gün de söylemiştim. Bu kulüpte çok güzel izler bırakmak istiyorum. Hagi gibi bir efsane olmak en büyük arzum. Takımda Hagi ile anılan 10 numarayı gururla taşıyorum. Umarım ayrıldığım zaman benim arkamdan da güzel şeyler söylenir” ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe derbisinin son dakikalarında attığı iki muhteşem golle Galatasaray'ı zafere taşıyan Wesley Sneijder, efsane olma yolunda ilerliyor. Dünyaca ünlü Hollandalı futbolcu, Gheorghe Hagi gibi Cim-Bom'un unutulmazları arasına girmek istediğini söyledi.

Türk Telekom Arena'da oynanan derbiden sonra tüm gözler Sneijder'e çevrildi. Geçen hafta alacaklarının geç ödenmesi ile manşetlere çıkan başarılı futbolcunun, Cim-Bom'a çok önemli bir galibiyeti getirirken, karşılaşmanın ardından kendisini tebrik eden herkese, “İlk geldiğim gün de söylemiştim. Bu kulüpte güzel izler bırakmak istiyorum. Hagi gibi bir efsane olmak en büyük arzum. Galatasaray'da Hagi ile anılan 10 numarayı gururla taşıyorum. Umarım ben ayrıldığım zaman da bu kez aynı şeyler benim için söylenir” ifadelerini kullandığı belirtildi.
Galatasaray'a geldiğinden bu yana istikrarlı çizgisini koruduğuna vurgu yapan Sneijder, “Oynadığım maç sayısı ortada. Inter'den sonra Galatasaray'da yeniden kendimi buldum. Burada olmaktan ve İstanbul'da yaşamaktan çok mutluyum. Bunun için zaten sözleşmemin uzatılması gündeme geldi” dedi.

İlk tebrik Selçuk'tan 
Bu arada Sneijder'in sözleşmesinin uzatılması konusu her iki başkan adayının da masasında duruyor. 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki yetenekli futbolcunun mukavelesinin 2019'a uzatılmasına Alp Yalman'ın yanı sıra Duygun Yarsuvat'ın da çok sıcak baktığı kaydedildi.

Diğer taraftan derbiden sonra Sneijder'i ilk olarak kaptan Selçuk İnan'ın tebrik ettiği belirtildi. Böylece Sneijder'in geçen hafta parasını aldığı için takım arkadaşları tarafından dışlanacağı dedikodularının önüne geçildi.

24 gol 
Derbide Fenerbahçe ağlarını 2 kez havalandıran Wesley Sneijder, Galatasaray forması altındaki gol sayısını 24'e çıkardı. 2012-13 sezonunun ikinci yarısında 16 maçta 4, 2013-14 sezonunda 42 maçta 17 gol atan Hollandalı yıldız bu sezon 9 maçta 3 kez fileleri salladı.

Gollerinin sırrını verdi 
Devre arasında Prandelli'nin kendisini orta alandan ileriye yönlendirdiğini söyleyen Sneijder, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, “Golleri bu sayede buldum” dedi.

Yolanthe'den aşk mesajları 
Derbiyi statta izleyen Yolanthe Cabau, maçın ardından eşi Sneijder ile yanak yanağa resmini paylaştı ve şu ifadeleri kullandı: “Kalbimi sana açıyorum. Şüphelerimi, korkularımı ve görmezden gelmelerimi görebiliyorsun. Beni yargılamıyorsun ve ben de kendim olma cüretini gösteriyorum.” 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!