comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da şok! Kadro dışı bırakıldı...

19 Ekim 2014, Pazar 20:03

Ergin Ataman, Nolan Smith'in kadro dışı bırakıldığını ve disiplinsiz hareketlerine devam ederse sözleşmesinin feshedileceğini söyledi.

Banvit yenilgisinin ardından Galatasaray Liv Hospital baş antrenörü Ergin Ataman açıklamalarda bulundu. Ataman, Nolan Smith'in kadro dışı bırakıldığını ve disiplinsiz hareketlerine devam ederse sözleşmesinin feshedileceğini söyledi.

Ataman "Maçın ilk devresinde çok kötü oynadık. Kenardan hiç katkı alamadık. Yüksek skorlu bir maç olmadı. Bu durumda 8-9 sayı geriye düşmek tehlikeliydi. İkinci yarıda hazır oyuncularımızı oynattık. Geri geldik,iyi de oynadık. Maç gitti, geldi. İki saniye kala Sinan'ın üçlüğüyle skoru eşitledik. Son topta da bence saat geç başlatıldı. Bu konuda gerekli itirazı yapacağız. Banvit'i tebrik ediyorum" dedi.
Nolan Smith hakkında da konuşan koç Ataman "Oyuncu oyunculuğunu bilecek. Bu onun ikinci disiplinsizliği. Cezasını vereceğiz. Nolan Smith'i kadro dışı bırakıyoruz. Genç takımla çalışacak. Kendisini toparlarsa geri döner,toparlamazsa da sözleşmesini fesheder göndeririz" ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!