comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saraylı oyuncular o ismi alkışlattı

19 Ekim 2014, Pazar 14:51

Galatasaraylı futbolcular derbinin ardından Veysel Sarı'yı tribünlere alkışlattı.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi Türk Telekom Arena'da 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın son bölümlerinde sarı-kırmızılı taraftarların ıslık yağmuruna tuttuğu Veysel Sarı için sarı-kırmızılı futbolculardan, "Sahip çıkın, alkışlayın" mesajı geldi.
 
Sarı-kırmızılı takımın oyuncuları Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Felipe Melo ve Tarık Çamdal oyuncuyu yanlarına alarak tribünlere götürdü. Veysel'in alkışlanması için 'Çaktırmadan' tribünlere Veysel'i işaret eden 4 isim, taraftarlara birlik çağrısı verdi.
 
Sarı-kırmızılılar bu duruma alkışlarla cevap verirken, futbolcular da Veysel'e sarılarak barışın sağlandığını ima etti.
 
CANINI DİŞİNE TAKTI
 
Taraftarlarla bir türlü yıldız barışmayan Veysel Sarı, sağ bekte yaptığı bindirmelerde canını dişine takmasına rağmen ıslıklanırken maçın en çok 5, Galatasaray'ın ise 2. en fazla ter döken oyuncusu olduğu ortaya çıktı.
 
11 bin 205 metre koşan Selçuk İnan'ı 10 bin 913 metre ile takip eden 26 yaşındaki oyuncu, attığı 40 pasta da 32 isabet sağladı. Ancak Veysel'in yanlış pas tercihleri ile geç kaldığı seçimler eleştiri konusu oldu.
 
Veysel Sarı ayrıca kritik bir pozisyonda girdiği kademe ile Galatasaray'ı mutlak bir golden kurtardı. Kendisini, Fernando Muslera ile karşı karşıya kalan Emmanuel Emenike'nin önüne atan Veysel, erken gelecek bir golü önledi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!