comScore

Galatasaray Galatasaray

Alp Yalman açıkladı! ''Futbol ile direkt ben ilgileneceğim''

19 Ekim 2014, Pazar 13:40

Galatasaray Spor Kulübü başkan adayı Alp Yalman, seçildiği takdirde futbol şubesiyle direkt kendisinin ilgileneceğini söyledi.

25 Ekim'de yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde İstanbul – Kalamış'ta bulunan Galatasaray Tesisleri'nde üyelere seslenen Alp Yalman, önlerinde kısa bir zaman olduğunu ve projelerden çok, öncelikleri olan durumları düzelteceklerini söyledi.
 
Alp Yalman, "Sevgili başkan Ünal, ani bir kararla başkanlığa devam etmeyeceğini bildirdi. Tüzüğümüz ilgili şartları ile sadece 15 günlük bir süre vardı. Galatasaray için sadece 2 yol vardı. Adayların ortaya çıkması veya kulübün sonunun nereye varacağı belli olmaksızın başsız ve yönetimsiz kalması. Ben ve arkadaşlarım da bu durumu görerek tüm olumsuz şartlara rağmen kulübüm ve sizler adına bu görevi üstlendik. Maalesef ortada tüm yönleriyle revizyon gerektiren olumsuzluklar vardı. Gelişen olaylar ve gelinen nokta gösterdiki eğer ben aday olmasaydım, kulübüm fiilen adaysız kalacaktı. Diğer arkadaş ve ekibi son gün aday oldular. Açık kalplilikle söyleyeyim ben ve arkadaşlarım uzun bir göreve çıktık. Sizlerden sabır ve destek bekliyoruz." şeklinde konuştu.
 
Amaçlarının Galatasaray'ın ciddi sıkıntılarını çözecek çözümler üretmek ve güzel günlere süratle kavuşturmak olduğunu dile getiren Yalman, "Bugün itibari ile önceliklerimizi açıklayacağım, kurumsallaşmanın getirdiği avantajlar ve dezavantajlar incelenecek ve önlemler alınacak. Mali ve finansal konular ise en önceliğimiz olacak. Kısa ve orta vadeli önlemler yapılacak. Kulübümüzün en önemli şubesi futbol ile de direkt ben ilgileneceğim. Bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Değerli oylarınıza ihtiyacımız var. Bizlere güvenin. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum." diye konuştu. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!