comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'dan F.Bahçe'ye teşekkür

18 Ekim 2014, Cumartesi 22:51

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 2-1 yendikleri derbinin ardından konuştu.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Özkan Olcay, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'yi 2-1 yendikleri derbi karşılaşmada, futbolcularının çok iyi bir performans sergilediğini belirterek, "Bize vermiş oldukları bu onurlu ve değerli hediyeden dolayı bütün futbolcularımıza çok çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Olcay, 25 Ekim'deki olağanüstü genel kurulla görevlerini yeni yönetime devredeceklerini belirterek, şunları kaydetti:
"Futbolcularımız bize çok değerli ve anlamlı bir hediye verdiler. Bize vermiş oldukları bu onurlu ve değerli hediyeden dolayı bütün futbolcularımıza çok çok teşekkür ediyoruz. Futbolcularımızın hepsi birbirinden güzel ve arzulu oynadılar ama Sneijder'in hakkını teslim etmemiz lazım. Ona da özel olarak teşekkür etme ihtiyacını duyuyoruz. Galatasaray'ı uluslararası platformda olduğu gibi Türkiye'nin en büyük derbisinde de çok güzel temsil etti. Bütün oyuncularımızı kutluyoruz ve Galatasaray'ın bize vermiş olduğu görevin sona ermiş olduğu bu maçtan sonra, böylesine kıymetli bir hediye ve anıyı her zaman güzel bir şekilde hatırlayacağız. Galatasaray'ın da önümüzdeki maçlarda da aynı performansı sergilemesini diliyorum."

GALATASARAY'DAN FENERBAHÇE'YE TEŞEKKÜR

Fenerbahçeli futbolcuların da karşılaşmada sportmence mücadele ettiğini dile getiren Özkan Olcay, şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçeli yöneticilere gösterdikleri anlayış, futbolcularına da sahada oyunu germeden sportmence sergiledikleri mücadeleye için teşekkür ediyorum. Türkiye'de futbolun, kavga ve didişmeyle bir yere varmayacağına, bundan böyle yapılacak her türlü güzel jestin spor kamuoyunda karşılık bulacağına inanmak istiyorum. Bu galibiyet Galatasaray için çok güzel oldu. Fenerbahçeli futbolcu ve yöneticilerin de bu vesileyle göstermiş oldukları anlayışa ve saygılı duruşa Galatasaray camiası adına çok teşekkür ediyoruz."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!