comScore

Galatasaray Galatasaray

İşte Sneijder'in o füzelerinin sırrı!

18 Ekim 2014, Cumartesi 21:47

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, hafta içinde apar topar 1.2 milyon Euro bulup, Sneijder'ın 3 aydır ödenmeyen alacaklarını ödedi ve Hollandalı yıldızın elden kaçmasını önledi. Sneijder de Fenerbahçe filelerine iki füze yollayarak teşekkür etti.

Galatasaray'ın en pahalı futbolcusu olan Wesley Sneijder, bir haftadır Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden biriydi. Bunun sebebi ise, 3 aydır parası ödenmeyen Hollandalı yıldızın, FIFA'ya başvurması durumunda serbest kalacak olmasıydı.
 
Sneijder'ın menajeri Guido Albers, Hollanda'nın De Telegraaf gazetesine yaptığı açıklamada, Galatasaray'dan 3 aydır para alamadıklarını belirtip, "Sözlerinde durmadılar. Paramızı almak için mücadele ediyoruz" ifadesini kullanmıştı. Buna karşın Sneijder ise para işleriyle sadece menajeri Albers'in ilgilendiğini söylemişti.
 
Daha önce Frank Ribery ve Izet Hajrovic gibi iki önemli futbolcuyu 'parasını ödemediği için' elinden kaçıran Galatasaray'da, taraftarlar arasında, 'Sneijder de mi gidecek?" endişesi vardı.
 
AYSAL ELDEN KAÇMASINA İZİN VERMEDİ
Ancak, Galatasaray Başkanlığı'ndaki son günlerini yaşayan Ünal Aysal, tüm imkanlarını seferber edip hafta içinde Sneijder'ın birikmiş 1.2 milyon Euro'luk alacağını ödedi ve Hollandalı futbolcunun serbest kalma ihtimalini ortadan kaldırdı. Parasını almanın verdiği moralle sahaya çıkan Wesley Sneijder de, Fenerbahçe filelerine iki müthiş gol atarak, başkan Aysal'ın güvenini boşa çıkarmadı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!