comScore

Galatasaray Galatasaray

Gecenin kahramanı konuştu!

18 Ekim 2014, Cumartesi 21:33

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği maçta iki harika gol atan Wesley Sneijder, görüşlerini dile getirdi.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği maçta iki harika gol atan Wesley Sneijder, karşılaşmasnın ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in iki golü de çıkarmasının mümkün olmadığının altını çizen Wesley Sneijder, "Gollerle ilgili açıklama yapmama gerek yok sanırım. Çok güzel goller oldu, kalecinin işi zordu. Kalecinin çıkartabileceği toplar değildi. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sahada sonuna kdar iyi oynayan bir Galatasaray vardı" dedi.
Hollandalı yıldız, "Fenerbahçe'ye şansım tutuyor, belki de öyle denilebilir. Çok inanılmaz mutluyum. Geçen hafta Kayseri'de iyi oynadık ve kazandık. Bu hafta evimizde oynadık ve kazandık. Ligin başındayız iyi galibiyetler geliyor" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin golünde topun çıkmasına rağmen pozisyonun devam etmesini eleştiren Sneijder, Fenerbahçe'nin golünde top yaklaşık 1 metre çıkıyor. Eğer maçta 1-0'lık üstünlüğümüz olsaydı, bunun hesabını kim verecekti? Kimi suçlamam gerekiyor? 5-6 hakemden bir tanesi bunu görmeli. Bu yüzden bu konu önemli. 1-0 olsaydı, maç 1-1 bitseydi hesabını kim verecekti?" şeklinde açıklamalarda bulundu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!