comScore

Galatasaray Galatasaray

Cesare'den kozuna: 'Kader senin elinde'

18 Ekim 2014, Cumartesi 11:55

Son idman öncesi Hollandalı yıldız Sneijder ile görüşen Galatasaray'ın hocası, “Maçın kaderini sen belirleyeceksin” diyerek motivasyon yükledi

Galatasaray'da F.Bahçe maçı için hazırlıklar tamamlandı ve herkes derbiyi beklemeye başladı...
Teknik patron Prandelli ise kendisi için büyük önem taşıyan 90 dakikanın tüm planlarını Wesley Sneijder üzerine yaptı. Dünkü idman öncesinde Sneijder ile görüşen İtalyan hoca, “Sana çok güveniyorum. Maçın kaderini sen belirleyeceksin” diyerek güven verdi.
 
Ayrıca ‘Sniper'a kaleyi gördüğü anda şut çekmesi talimatını da verdi. Prandelli, “Senin tecrüben bize maçı kazandıracak. Sen bu tür maçların adamısın. Bu maç senin maçın olacak” dedi. Sneijder'ı özel görevlerle sahaya sürecek olan İtalyan hoca, öğrencisinden takıma liderlik yapmasını da istedi. Sneijder da hocasına “Merak etmeyin, kazanacağız” diyerek galibeyete olan inancını dile getirdi.

‘MESSİ'YE MARKAJ YAPTI'
 
Ayrıca Prandelli, Lig TV'ye verdiği demeçte Sneijder için önemli ifadeler kullandı. Hollandalı yıldızı ilerleyen haftalarda farklı mevkilerde oynatacağının sinyalini veren İtalyan hoca, “Sneijder orta sahanın her yerinde oynuyor. Kalitesini üst seviyede gösterebiliyor. Hollanda Milli Takımı'nda Arjantin maçında Messi'ye 90 dakika boyunca markaj uygulamıştı. Kendisini ilerleyen günlerde farklı pozisyonlarda izleyebiliriz” şeklinde konuştu.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!