comScore

Galatasaray Galatasaray

Prandelli derbi öncesi konuştu!

17 Ekim 2014, Cuma 20:42

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, derbi öncesinde konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Fenerbahçe derbisi öncesinde LigTV canlı yayınında soruları yanıtladı. İtalyan hoca, 3 senedir aynı kadro ile oynadığını belirttiği Fenerbahçe'nin kendilerine oranla daha otganize olduğunu belirtirken, terlerinin son damlasına kadar savaşacaklarını belirtti.

İŞTE PRANDELLI'NİN SÖZLERİ...
"Atmosfer birkaç gündür derbi havasına girdik. Herkes son derece konsantre bir şekilde çalışıyor. Son günlerde çalışmalarımıza yoğunlaştık. Herkes derbiyi bekliyor. Başkanla buluşmamız çok güzeldi. Taraftar ve takım için kazanmamızın yanı sıra az da olsa onun için kazanmamızı istedi. Böyle bir zamanda bizim yanımıza gelerek bize destek olması önemliydi."
"BAŞKANIN GİTMESİNDEN ETKİLENMEK DOĞAL"

"Değişiklikler olunca oyuncuların duygularında da değişiklikler oluyor. Herkesin başkanı çünkü. Etkilenmek doğal. Ama bir şekilde bu dönemlerde olan değişiklikleri unutabiliyoruz. Maça odaklandığımız zaman bu şekilde dışardan kaynaklanan etkileri unutmak kolay oluyor."

TARAFTARLARA ÇAĞRI...

"Böyle önemli maçlarda duygular da çok önemli oluyor. Taraftarlarımızın beklentileri de bu yönde. Yarın odaklanmış bir şekilde sahaya çıkmak istiyoruz. Taraftar olarak baktığımız zaman yaşadığım derbiler arasında çok büyük bir dderbi. Çok özel bir yeri var tribünlerde. Desteği tarafarımızdan alıyoruz biz. 12. adam olarak bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz."

BURAK OYNAYACAK MI?

"Her maç çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Maçları kazanmak için pozisyon bulmak, pozisyon bulmak için de kaleye yakın oynamamız gerekiyor. Kaleye yakın olmak zorundayız. Burak bugün ısınmaya bizimle birlikte çıktı ancak sonrasında fizyoterapistlerle devam etti. Durumu yarın netleşecek. Umarım bizimle olur. Kendisi de bunu çok istiyor. Umarım sahada olur."

"FENERBAHÇE DAHA ORGANİZE"

"Oyuncularımız çok yönlü. Farklı pozisyonlarda görev alabilen oyuncularımız var. Onların müsaade ve istekleriyle kadroda değişiklikler yapıyoruz. Galatasaray'ın kalitesini ortaya koymak için yaptığımız değişiklikler bunlar. İlk maçta kondisyonumuz eksikti ama dayanıklıydık. Uzatmalarda iyi bir iş çıkardık. Fenerbahçe 3 yıldır aynı kadroyla oynuyor, daha organizeler. Umuyorum ki yarın daha iyi bir oyun çıkararak üstün gelen taraf olacağız."

"HAK EDEREK ŞAMPİYONLUK KAZANDILAR"

"İsmail Kartal'a buradan iyi şanslar diliyorum. Umarım Fenerbahçe gibi büyük bir takıma hak ederek kazanmak istiyoruz. Geçen sezon hak ederek şampiyon olan bir takımla oynayacağız. Umarım kazanırız"

"SNEIJDER MESSI'YE MARKAJ UYGULADI"

"Sneijder orta sahanın her yerinde oynayabilen bir oyuncu. Her bölgede kelitesini üst seviyede gösterebilen bir oyuncu. Hollanda milli takımında Arjantin maçında Messi'ye maç boyu markaj uygulamıştı. İlerleyen günlerde farklı pozisyonlarda kendisini izleyebiliriz."

"TERİMİZİN SON DAMLASINA KADAR..."

"Bu zamana kadar futbolcularımın gözlerinde kazanma isteğini gördüm. Elimizde her zaman gelişme gösteren bir kadro var. Bu konuda çok şanslıyım. Benim mesajım tüm taraftarlarımıza ve takıma. Galatasaray'da oynuyorsak terimizin son damlasına kadar vermemiz gerekiyor. Biz Galatasaray'ız ve bunu yapacağız."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!