comScore

Galatasaray Galatasaray

İşte G.Saray'ın derbi 11'i

17 Ekim 2014, Cuma 11:20

Sarı-kırmızılı takım, Spor Toto Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile sahasında yapacağı sezonun ilk derbisinden galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile yarın sahasında oynayacağı 2014-2015 sezonunun ilk derbisinden galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'de ilk 5 haftada 10'ar puan toplayan ve sezon sonunda şampiyonluğa ulaşarak 4. yıldızı takmak isteyen iki takımın karşı karşıya geleceği maçtan zaferle ayrılarak, rakibinin bir adım önüne geçmeyi amaçlıyor.

Galatasaray aynı zamanda, kulübün 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulundan sonra görevden ayrılacak başkan Ünal Aysal ve yönetimine de derbi galibiyeti armağan etmek istiyor.

Sarı-kırmızılı takım, Fenerbahçe'yi konuk edeceği Türk Telekom Arena'da bu sezon oynadığı iki lig maçından birini kazandı, birisinde berabere kaldı. Sahasındaki ilk maçında Eskişehirspor ile 0-0 berabere kalan "Cim Bom", ikinci maçında ise Sivasspor'u 2-1 mağlup etti.

- Burak Yılmaz'ın sakatlığı

Sarı-kırmızılı takımda, sakatlığı bulunan Burak Yılmaz'ın derbide forma giyip giymeyeceği belirsizliğini koruyor.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile yapılan maçta sağ ayak bileği bağlarında yırtık oluşan ve bu nedenle A Milli Takım'ın 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Çek Cumhuriyeti ve Letonya ile oynadığı karşılaşmaların aday kadrosundan çıkarılan Burak Yılmaz, Galatasaray'ın dün yaptığı antrenmana da katılmadı.

Golcü futbolcunun maçta oynayıp oynamayacağına bugün yapılacak antrenmandan sonra karar verilecek.

- Melo ve Yekta ceza sınırında

Galatasaray'da üçer sarı kartlı bulunan orta saha oyuncuları Felipe Melo ile Yekta Kurtuluş ceza sınırında bulunuyor.

Melo ve Yekta, Fenerbahçe karşısında sarı kart görmeleri dumunda, Süper Lig'in 7. haftasındaki İstanbul Başakşehir maçında forma giyemeyecek.

- Olası 11

Galatasaray'ın derbide sahaya çıkması olası 11'i şöyle:

Muslera, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Chedjou, Hakan Kadir Balta, Melo, Selçuk İnan, Dzemaili, Sneijder, Olcan Adın, Burak Yılmaz (Umut Bulut)   

Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!