comScore

Galatasaray Galatasaray

Maça çıkmayız!

16 Ekim 2014, Perşembe 17:09

Galatasaray yönetiminin yeni alınan 5 yabancıya henüz ödeme yapmadığı, bazı isimlere de geçen sezondan borcu olduğu ortaya çıktı. 

Galatasaray yönetiminin yeni alınan 5 yabancıya henüz ödeme yapmadığı, bazı isimlere de geçen sezondan borcu olduğu ortaya çıktı. Nolan, Arroyo ve Micov, Euroleague maçı için Sırbistan'a gitmek istemezken, araya giren Ergin Ataman büyük krizi 'şimdilik' dondurdu.

Saray'da yangın büyüyor!.. Ekonomik kriz içinde olan Galatasaray yönetiminin başta Wesley Sneijder olmak üzere yabancı futbolculara ödeme yapamadığı ortaya çıkmış ve büyük yankı uyandırmıştı... Takvim Gazetesi'nin haberine göre, sarı kırmızılılarda erkek basketbol takımınında da büyük bir para krizi yaşandığı belirlendi. Alınan bilgilere göre takımdaki tüm oyuncularından tek taraflı fesih hakkı doğmuş durumda... Bu sezon hem lig hem de Avrupa'da büyük hedeflerle sezonu açan Galatasaray Liv Hospital bütçe küçülmesi nedeniyle bazı oyuncularıyla daha düşük maliyetli yeni sözleşmeler imzalamıştı. Sarı-Kırmızılılar ardından da Pietro Aradori, Vladimir Micov, Martinas Pocius, Nolan Smith ve Ian Vougioukas ve Kerem Gönlüm'ü renklerine bağlamıştı. Ayrıca Nate Jawai ile de yeniden sözleşme imzalanmıştı.

ERGİN ATAMAN ARAYA GİRDİ, GARANTİ VERDİ...

Fakat yönetimin yeni transfer edilen 5 yabancı oyuncuya şu ana kadar henüz ödeme yapmadığı, ayrıca Arroyo, Ender, Sinan ve Erceg'in de geçen sezondan kalan alacağı olduğu öğrenildi. Bugün Euroleague'de Kızılyıldız ile karşılaşacak olan Galatasaray Liv Hospital'de Erceg, Smith ve Micov'un Sırbistan'a gitmek istemediği, araya giren coach Ergin Ataman'ın oyunculara garanti vererek krizi şimdilik dondurduğu belirlendi. Fakat alınan bilgelere göre krizin devam etmesi durumunda bazı oyuncuların takımdan ayrılması kaçınılmaz... Yönetimin şu ana kadar adım atmaması da tedirginlik yaratıyor.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!