comScore

Galatasaray Galatasaray

Muslera ve F.Bahçe! 15'e dikkat...

16 Ekim 2014, Perşembe 12:09

Galatasaray'ın, Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe ile oynayacağı ve sezonun geri kalanı açısından büyük önem taşıyan mücadele öncesinde sarı-kırmızılıların dikkat etmesi gereken bir detay belirlendi.

Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Türk Telekom Arena'da Fenerbahçe ile oynayacağı ve sezonun geri kalanı açısından büyük önem taşıyan mücadele öncesinde sarı-kırmızılıların dikkat etmesi gereken bir detay ortaya çıktı.
 
Sezon başında Ersun Yanal'la yollarını ayırdıktan sonra yardımcısı İsmail Kartal ile aynı sistemde yola devam eden Fenerbahçe'nin, geçen sezon bulduğu gollerin büyük çoğunluğunu son 15 dakikalık dilimde bulması dikkat çekti.

SON 15'TE EN ÇOK GOL ATAN TAKIM
76-90 dakikaları arasında tam 21 gol atan sarı-lacivertliler, bu alanda ligin en iyi istatistiğini yakalayan takım oldu. Galatasaray'da ise Fernando Muslera'nın bu sezon kalesinde gördüğü 4 golden 1'i son 15 dakikalık dilimde gerçekleşti.
Bu sezon da attığı 6 golden 2'sini son 15 dakikada bulan Fenerbahçe, mücadelenin son bölümlerinde adeta vites arttırıyor.
 
Deplasmanda oynamasına karşın hücum futboldan vazgeçmeyecek olan sarı-lacivertli ekip, 'aynısını' yaparak 3 puanı almanın yollarını arayacak. Galatasaray ise orta sahadaki usta ayaklarıyla galip gelmenin planlarını kuruyor.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!