comScore

Galatasaray Galatasaray

Aysal'dan F.Bahçe maçı için özel prim!

16 Ekim 2014, Perşembe 10:30

Türkiye nefesini tuttu, cumartesi günkü maça kilitlendi. Dev derbi öncesinde Galatasaray ve Fenerbahçe'deki son gelişmeler bu haberde...

Derbi öncesi iki ekipten de hem iyi hem kötü haberler geliyor. Hocalar, futbolcular, yöneticiler ve sağlık ekipleri seferber oldu. Takımlarda son durum şöyle:

GALATASARAY CEPHESİ
Selçuk İnan'ın hem formsuz hem moralsiz olması Prandelli'yi düşündürüyor. Tecrübeli futbolcu psikolojik destek alıyor.
 
Sakatlığı bulunan Burak için doktorlar dün "Oynar" raporu verdi. Ancak Burak'ın kesin durumu maç günü belli olacak.
 
Alacakları ödenen Sneijder moralli ve hırslı. Prandelli'ye "F.Bahçe'yi yenmeliyiz. Bunun için savaşacağım" diye söz verdi.
 
Başkan Ünal Aysal da harekete geçti ve derbi için özel prime karar verdi. Aysal'ın adam başı 30 bin dolar prim vereceği öğrenildi.
 
G.Saray'ın sahadaki ateşleyicisi yine Melo olacak. Prandelli, tüm takıma Melo'nun kazanma hırsını örnek gösteriyor.
 
Yöneticiler de Aysal'ın isteğiyle kongre kulislerini bırakıp derbi için alarma geçti. Yöneticiler artık takımla çok yakından ilgileniyor.

FENEBAHÇE CEPHESİ
Emenike milli takımdan yarın dönecek ve yorgun olacak. Takımla sadece bir idmana çıkacak. Bu durum Kartal'ın canını sıkıyor.
 
Bir diğer forvet Sow'un ise sakatlığı sürüyor. Doktorlar Sow'u yetiştirmeye çalışıyor. Senegalli'nin durumu maç günü belli olacak.
 
F.Bahçe'nin bir başka golcüsü Webo da annesini kaybettiği için yıkılmış durumda. Herkes onun toparlanması için çaba harcıyor.
 
Takımda sevindirici gelişmeler de yaşanıyor. Sakatlıkları bulunan Emre ve kaleci Volkan takımla çalıştı. İkisi de derbide forma giyecek.
 
Kartal, Diego'yu Alex gibi forvetin hemen arkasında oynatacak. Sambacı, F.Bahçe'de ilk kez hücuma bu kadar yakın görev yapacak.
 
Başkan Aziz Yıldırım derbi için kolları sıvadı. Uzaktan da olsa takımı adeta gölge gibi izliyor. Neredeyse her saat teknik heyetten bilgi alıyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!