comScore

Galatasaray Galatasaray

Duygun Yarsuvat, "20 milyon dolar koy..."

16 Ekim 2014, Perşembe 10:12

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile yaptığı özel görüşmede Duygun Yarsuvat, "Artık deniz bitti. Tablo kötü. 20 milyon dolar para koy, Ocak'a kadar sorunları çözeyim. Bana destek olacağını söylemiştin" dedi

Galatasaray'da Ünal Aysal'ın ayrılık kararı sonrasında başkanlık için aday olan Duygun Yarsuvat, seçim öncesinde desteğini aldığı Aysal'a çağrı yaptı.
 
Aysal ile bir araya gelen Duygun Yarsuvat'ın "Senin döneminde kimse para koymadı ve bütün kaynaklar kullanıldı. Ama artık deniz bitti. Tablo çok kötü. 20 milyon dolar para koy, Ocak'a kadar sorunları çözeyim. Ekibimdeki diğer isimler de ilerisi için projeler üretsin" dediği öğrenildi. Yarsuvat'ın Aysal'dan son isteği de şu oldu: "Bana destek olacağını söylemiştin. Sözünü tut!" Kulislerde Yarsuvat'ın Aysal'dan beklediği desteği almazsa adaylıktan çekilebileceği kulaktan kulağa yayılmaya başladı.

"G.SARAY'I SEVEN KULÜBÜ DAVA ETMEZ"
Duygun Yarsuvat dün Divan Kurulu'nda yaptığı konuşmada isim vermeden Adnan Polat'ı da sert biçimde eleştirdi. Polat'ın ibra edilmediği için Galatasaray Kulübü'nü dava edişine atıfta bulunan Duygun Yarsuvat, "Gerçek Galatasaraylı olan ve yüreği Galatasaray sevgisiyle dolu olan bir kişinin, Galatasaray'ı dava etmek gibi bir lüksü yoktur. G.Saray'ı dava edenler, G.Saraylılık sevgisinden, yoksundurlar" dedi.

MAHALLENİN ŞIMARIK ÇOCUĞU
Eski yöneticilerden Doğan Hasol Divan Kurulu'nda yaptığı konuşmada başkan Ünal Aysal'ın görevi bırakma şeklini ağır bir üslupla eleştirdi. Hasol, "Ünal Aysal'ın Galatasaray'ın yazılı olmayan geleneklerinden haberi yok. Mahallenin şımarık zengin çocuğu gibi küsüp, 'Topumu verin oynamayacağım' dedi" diye konuştu.

G.SARAY 2016'DA AVRUPA'YA GİDEMEZ
Mehmet Helvacı ise yaptığı konuşmada sarı kırmızılı kulübü bekleyen büyük tehlikeye dikkate çekti. Helvacı, Galatasaray'ın 2016 yılında Avrupa'ya gidemeyeceğini ileri sürdü. Helvacı konuşmasında, "Ne yapılırsa yapılsın bu mali tablo ile Galatasaray 2016 sezonunda Avrupa Kupaları'na katılamayacak. Herkesin hesabını kitabını buna göre yapması gerek" dedi.

KALAMIŞ'TA ÇİFTE DAVET VAR
Galatasaray'da seçim kulisleri hız kazandı. Başkan adaylarından Duygun Yarsuvat, Cumartesi günü kulüp üyelerine Kalamış Tesisleri'nde bir davet verecek ve seçim için destek isteyecek. Alp Yalman'ın ise yine Kalamış'ta Yarsuvat'tan bir gün sonra üyelerle bir araya geleceği öğrenildi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!