comScore

Galatasaray Galatasaray

Alp Yalman: ''Kazansak da kaybetsek de...''

15 Ekim 2014, Çarşamba 15:50

Galatasaray Kulubü Başkan adaylarından Alp Yalman, Ünal Aysal'ın başkanlıktan istifa etmesinin ardından kısa süre olmasına rağmen olumsuz koşullarda başka adayın olmamasının kendisini bu sorumluluğa ittiğini söyledi.

Galatasaray Kulubü'nün aylık divan kurulu toplantısında divan kurulu üyelerine hitap eden Yalman, sarı kırmızılı kulüpte daha önceden de görevler yaptığını hatırlatarak, "18 yıl sonra başkan adayı olarak karşınızdayım. 20 yıl fiilen Galatasaray için görev yapmanın gururu ile huzurlarınızdayım." ifadelerini kullandı.

Aday çıkmaması, genç ve dinamik bir kadro kurulmasında yardımcılarının çok olmasının kendini heyecanlandırdığını belirten Yalman, "Ünal Aysal'ın, 18 Eylül'de istifa ederek olağanüstü seçim kararı alması üzerine seçime kısa süre kalmasına rağmen olumsuz koşullarda ortada başka aday olmaması beni bu sorumluluğa sevk etti. Yola çıkarken en büyük gücüm çocukluğumdan beri içinde bulunduğum Galatasaray camiası gelenekleri başkanlık dahil 20 yıllık yönetimi tanımam olmuştur. Bu göreve gelmek istememin nedeni benimle beraber çalışma teklifimi kabul eden genç ve dinamik kardeşlerimin varlığı ve sizlerin desteğidir." dedi.
Alp Yalman, yapılacak seçimi kazanmaları halinde Duygun Yarsuvat ve ekibinden yararlanacaklarını kaybetmeleri halinde ise onların hizmetinde olacaklarını sözlerine ekledi.

Aysal divan toplantısına katılmadı 

 
Öte yandan ekim ayı divan kurulu toplantısına istifa eden Başkan Ünal Aysal katılmazken yönetimi ikinci başkan Özkan Olcay temsil etti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!