comScore

Galatasaray Galatasaray

Burak'tan Cesare'ye mesaj var!

15 Ekim 2014, Çarşamba 15:18

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan Galatasaray'da Burak Yılmaz kararı veriliyor

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Türk Telekom Arena'da karşılaşacak olan Galatasaray'da Burak Yılmaz seferberliği yaşanıyor.
 
Sakatlığından dolayı A Milli takım kadrosundan çıkartılan ve Florya'da yoğun bir tedavi dönemi geçiren golcü futbolcunun derbide oynayıp oynamayacağı kesinlik kazanacak.
 
Perşembe günü takımla birlikte çalışması beklenen Burak Yılmaz, son kontrollerin olumlu sonuçlanması halinde ilk 18'e alınacak. Derbide sahada olmak isteyen futbolcu, izin dahi yapmayarak Florya'da tedavisini sürdürürken, teknik direktör Cesare Prandelli'ye de oynamak istediğini söyledi.
 
Oyuncusunun son durumunu görecek olan Prandelli, Şampiyonlar Ligi'ndeki Borussia Dortmund maçını da düşünerek bir karar verecek. Burak Yılmaz, ağrılarının dinmesi halinde Prandelli'nin derbi silahlarından olacak.
 
Burak'ın yüksek ihtimalle sahada olacağı öğrenilirken, bu durum gerçekleşmezse sarı-kırmızılıların gol ayağı Umut Bulut olacak 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!