comScore

Galatasaray Galatasaray

Alp Yalman'dan 'Feda' taktiği

15 Ekim 2014, Çarşamba 12:37

Beşiktaş'ta göreve gelir gelmez gider musluklarını kısan Fikret Orman'ın bu yaptığının bir benzerini Galatasaray'da göreve gelmesi durumunda Alp Yalman yapacak. Yalman, yıldız futbolculardan ''feda'' isteyecek.

Galatasaray'da başkan adayı Alp Yalman'ın "sportif sözleşmeleri gözden geçirerek revizyona gideceğiz" sözlerinin altında Ünal Aysal döneminde herkesi şaşırtan "sözleşme yenilemelerin" yattığı ortaya çıktı.

Geçen sezon ceza alınmasına ve UEFA ile "taahhütname" imzalanmasına rağmen takımın maliyetinin artırılmasına neden olan bu "sözleşmeler" Alp Yalman göreve gelmesi durumunda revize edilecek. Yalman'ın "vergi denetim firmasına" hazırlattığı raporlar üzerinden özellikle Selçuk İnan, Muslera, Emre Çolak, Burak Yılmaz, Hakan Balta, Yekta Kurtuluş gibi isimlerin yenilenen sözleşmeleri gündeme gelecek. Yalman; özellikle Muslera, Burak ve Selçuk'tan "indirim" isteyecek. Yasin, Sinan Bolat, Dzemaili ve Pandev gibi isimlerin sözleşmelerinin feshinin yolu aranacak. Yüzde 30 zamla sözleşme yenileme sözü alan Wesley Sneijder'in yılda 5 milyon euro civarında bir rakama oynamak istemesi kesinlikle kabul edilmeyecek. Sözleşmeleri devam eden Melo ve Hamit'ten de indirim istenecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!