comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da rüzgar sert esecek!

15 Ekim 2014, Çarşamba 10:11

Galatasaray'da 25 Ekim'de göreve seçilecek olan yeni yönetimi deyim yerinde ise ateşten bir gömlek bekliyor.

Galatasaray'da 25 Ekim'de göreve seçilecek olan yeni yönetimi deyim yerinde ise ateşten bir gömlek bekliyor. 4. yıldız rekabetinin olduğu sezonda göreve gelecek olan yeni yönetim, kısa zamanda önemli gündem maddelerine çözüm bulmak zorunda. İşte kısaca, 25 Ekim'de göreve gelecek olan Galatasaray Başkanı ve kurmaylarının kısa vadede çözmesi gereken dosyalar.

 

YENİ KAYNAK YARATMA ZORUNLULUĞU

Mali tabloları tutmadığı için UEFA'dan 200 bin Euro ceza alan G.Saray'da yeni yönetim, benzer bir sıkıntı olmaması için yeni kaynak yaratmak zorunda.

Göreve gelecek olan yönetim, futbolcuların geçmiş dönem alacaklarının toplam 22 milyon Euro'yu ve kısa vadede çok yüklü ödemeler yapacak.

SABRİ AFFEDİLECEK Mİ?

Galatasaray'ın eski kaptanı Sabri'nin durumunu iki başkan adayı da inceleyecek. Olası bir af talebine Prandelli'nin nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu...

Ünal Aysal'ın 2 yıllık kontrat imzaladığı, performansı nedeniyle eleştirilen Prandelli'nin geleceği hakkında son kararı da yeni başkan verecek.

FUTBOLCU TAHLİYESİ NASIL YAPILACAK?

Yeni yönetim, maaş ödediği 35'in üzerinde A takım futbolcudan verim alamadıklarıyla en karlı şekillde vedalaşmanın bir yolunu bulmaya çalışacak.

Kulüpte 600 personeli bulunan G.Saray'da göreve gelecek olan yönetim, aylık 5 milyon TL'ye varan profesyonel kadrosunda kemer sıkma kararı alacak.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!