comScore

Galatasaray Galatasaray

Sneijder'in menajeri konuştu! ''Alacakların...''

14 Ekim 2014, Salı 18:17

Galatasaray'da kriz çözüldü. Sneidjer'in menajeri, Hollandalı oyuncunun alacaklarının ödendiğni açıkladı.  

Galatasaray'da parasını alamadığını açıklayan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in 1.2 milyon euro'luk alacağı ödendi.
Sneijder'in ödenmeyen parası ödendi ve kriz çözüldü. Sports TV'ye konuşan Sneijder'in menajeri paranın ödendiğini açıkladı. 2019 yılına kadar Galatasaray'da kalmak isteyen Sneijder, yeni sözleşme için artık yeni başkanı bekliyor.
Sneijder'in parasını alamadığı için Hajrovic gibi takımdan ayrılacağı konuşuyordu. Galatasaray, yıldız oyuncunun parasını ödeyerek tüm dedikodulara noktayı koymuş oldu.

İki ay ödeme yapılmadı

Kulübün son iki ay futbolcuya ödeme yapmadığını doğrulayan Albers, bu sebeple Sneijder'in takımdan ayrılacağı iddialarını ise yalanladı. Albers “Sayın Aysal ve diğer yetkililier ile konuştuk. Dün ve bugün tüm alacaklar ödendi. İki taraf arasında bir problem yok. Zaten Wesley kesinlikle başka bir takıma gitmeyi hiç bir zaman düşünmedi” dedi.

Wesley parayı problem etmedi

Albers, futbolcusunun kesinlikle parayı problem etmediğini de belirterek “Wesley tamamen sahaya konsantre olmuş durumda. Yapılmayan ödemeyi kesinlikle dert etmedi. Ama ben menajeri olarak bunu takip etmekle yükümlüyüm, Oyuncumun haklarını ve alacaklarını korumakla görevliyim. Bu benim işim. Ama Wesley kesinlikle para konuşmadı. Ben yönetimle yaptığım konuşmada bu tip durumlara alışık olmadığımızı söyledim. Çalışan biri her ayın ardından maaşını alır. Yönetim de bunu anlayışla karşıladı” ifadelerini kullandı.

3 ay ödenmeseydi…

Hollandalı menajer, bir futbolcunun sebest kalması için 3 ay maaşının ödenmemesi gerektiğini belirterek “Sneijder'in kontratı var. Bir futbolcunun serbest kalabilmesi 3 ay ödeme yapılmaması lazım. Sneijder'e iki ay ödeme yapılmadı. Ama zaten ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadı hiç bir zaman” dedi.
2019'a kadar kalmak istiyor

Albers, Sneijder'in 2016 yılında sona erecek sözleşmesini 2019 yılına kadar uzatmak istediklerini belirterek “ Sneider”in yeni kontratı için Sayın Aysal ve yetkililerle 3 kez görüştük. 2016 yılında sona erecek sözleşmenin 2019 yılına kadar uzatılmasını konuştuk. Ama artık yeni seçilecek başkan ve yönetimi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın elçisi Sneijder


Albers ayrıca “Sayın Aysal, Sneijder ile devam etmek istiyordu. Hatta Sneijder'den gerek altyapıdaki gençlerin gelişiminde gerekse de kulübün uluslararası projelerindeki tanıtım elçisi olarak planlar yapılmıştı” ifadelerini kullandı.

Yolanthe de çok mutlu
Sneijder'in menajeri son olarak Hollandalı futbolcu ve ailesinin İstanbul'da çok mutlu olduğunu ifade ederek “Eşi Yolanthe zaten Türkiye'de yeni bir filme başlıyor. Wesley de Galatasaray'da çok mutlu. 1.5 yıl daha kontratı var. İyi de bir ücret ödeniyor kendisine. Kulüpteki herkes çok iyi yaklaşıyor Sneider'a. Hepsi çok iyi insanlar” ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!