comScore

Galatasaray Galatasaray

''Serhat Çakmak'ı G.Saray'a önermiştik''

14 Ekim 2014, Salı 17:35

Trabzonspor dan ayrılan Serhat Çakmak'ın menajeri Yasin Candır Lig Radyo da Yetkin Etkin ile Ajans Futbol'a konuk olarak oyuncu hakkında bilinmiyenleri anlattı.

FutbolArena - Serhat Trabzonspor'a ilk transfer edilen oyunculardan bir tanesidir. Mesela çok sayıda oyuncu alındı ama Serhat ilk transfer edilen isimlerden bir tanesiydi. Asıl acı olan detay oyuncunun hiç oynamadan ve kampa bile davet edilmeden takımdan ayrılması oldu. Halilhodzic 1-2 antrenman dışında oyuncuyu hiç düşünmedi. Biraz sert mizaçlı bir yapısı var. Kulüp ile aramızda hiç problem olmadan takımdan ayrıldık. Zaten Serhat daha önce milli takımlarda oynadığı için kulüp bulma sıkıntısı yaşamayacaktır. Ajax alt yapısı olduğu için Roterdam'a geri döndük ve burada forma giymeye devam edecek.

Turgut Doğan Şahin'e yapılan içimi acıttı
Kendi oyuncum olmasa bile Turgut Doğan Şahin'e yapılan benim bile içimi acıttı. Çünkü Turgut süperligde adını duyurmuş ve birçok takımdan istenen isim olmasına rağmen ona bile yapılanları görünce bizimkisi çok sürpriz gelmedi.

Türkiyeden başka tekliflerde almıştık
 
Türkiye içinden Serhat ile ilgilenen Süper Lig takımları vardı. Mesela Rize ve
Kasımpaşa kulüpleri ile direk olarak görüştük. Galatasaray takımına biz önerdik ilk etapta düşündüler ama sonra sonuçlanmadı.
 
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!