comScore

Galatasaray Galatasaray

Aysal'dan ilginç yorum! ''4.yıldız...''

14 Ekim 2014, Salı 14:50

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, katıldığı bir etkinlikte dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ın mevcut başkanı Ünal Aysal, Anafen Okulları'nda katıldığı bir etkinlikte öğrencilerin sorularını yanıtladı. Sarı-Kırmızılıların başkanı, dördüncü yıldızı bu sene alamamaları durumunda dünyanın sonunun olmayacağını söyledi. Teknik direktör Cesare Prandelli'ye sabredilmesi gerektiğini söyleyen Aysal, Galatasaray'ın sezon sonunda ipi göğüsleyeceğine ise inandığını belirtti.

İşte Aysal'ın sözleri:
"Galatasray 4. yıldız bu sene almak için maddi ve manevi her şeyi yapacak. Elimizdeki bütün sportif ve mali unsurları devreye sokacağız. Galatasaray 4. yıldızı almazsa dünyanın sonu değil. Eminim ki bundan sonraki yönetimler de benimle aynı hedefi koyarak 4. yıldız için çalışacaklar."

"GALATASARAY ŞAMPİYON OLUR"

"Adaylarımızı dinledik. Hepsi sözbirliği etmişçesine Prandelli'yle devam edeceklerini söylediker. Hocamız yeni geldi. Herhalde ülkemizin alışması gereken bir profil. Benim çok desteklediğim ve ümit bağladığım bir hoca. Umarım Galatasaray bu sene göreceksiniz liglerin en başarılı takım olarak ipi göğüsleyecek."

"Türk futbolunun geride kalmasının sebebi benim içinde olduğum kadarıyla vizyon eksikliği. Biz vizyonda bu tip sıkıntılı bir dönemi yaşamasaydık bugün milli takımımız geçmiş dönemdeki gibi çok daha başarılı olurdu. Bugün maalesef olaylar sadece oyunculara yıkılmak istiyor. Balık baştan kokar. Sorun kurullarda ve onu yönetenlerdir. Baştaki adam doğru vizyona sahipse ekip de ona uyum sağlar"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!