comScore

Galatasaray Galatasaray

F.Bahçe'ye kötü haber! Yıldız isim derbide yok'

14 Ekim 2014, Salı 09:18

Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Moussa Sow'un, hafta sonundaki Galatasaray derbisinde forma giymesi mümkün gözükmüyor.

Tunus ile oynanan milli maçta alt adelesinde ağrı hissedip ikinci yarıya çıkmayan golcü oyuncunun kadrodan çıkarıldığı açıklandı. Milli takım doktorlarının çektiği ultrason sonrası alt adelede zorlanma tespit edildiği, bunun da kısmı yırtık anlamına geldiği belirtildi. Senegal'den alınan ilk bilgiler ışığında Sow'un en az 1 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.
 
Moussa Sow'un kesin durumunun ise İstanbul'da çekilecek MR'dan sonra belli olacağı belirtildi. Senegal'deki şartlar gereği ayrıntılı bir tespitin yapılamadığı, yıldız oyuncunun bir kez daha kontrolden geçeceği kaydedildi.
 
ALPER YA DA CANER

Derbi maçta oynamayacak olan Moussa Sow için Teknik Direktör İsmail Kartal alternatifler üzerinde duruyor. Sakatlıktan önce futbolcusunun milli maçtan yorgun döneceğini bilen Kartal bu bölgeye Caner'i kaydırmayı ya da burada Alper'e forma şansı vermeyi düşünüyordu. Senegal'den gelen son haber sonrası ileri üçlünün sol kanadı bu iki isimden birine emanet edilecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!