comScore

Galatasaray Galatasaray

''Geçen sezon istifa etmeliydik''

13 Ekim 2014, Pazartesi 14:20

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Adnan Nas, üzerlerine çok gelindiğini belirterek, "Aslında bizim geçen sene istifa etmemiz lazımdı" dedi.

Bugün Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray'da başkan Ünal Aysal döneminde genel sekreterlik yapan Adnan Nas gündemdeki konularla ilgili olarak net açıklamalarda bulundu. “Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Biliyorsunuz mutlaka bir şeyler diyecekler. Bana kalırsa yönetimden geçen sene bile çekilebilirdik. Çünkü çok negatif şekilde üzerimize yükleniyorlar. Kimse ‘Aferin' demiyor. Üç senede bir sürü başarı elde etmişiz biraz takdir beklemek gerekir. Başkanın da sabrı taştı, istifa etti. Ben de aynı düşüncedeyim” dedi.

'RAKİPLERİMİZ BİZDEN KÖTÜ'
 
Mali tabloyla ilgili olarak defalarca açıklama yaptıklarını belirten Nas, “KAP'a açıklama yaptık. Üç kulübün karşılaştırmalı tablolarını verdik. Bunları kimse dikkate almıyor. Neden sadece Galatasaray gündeme geliyor.
 
Niye diğer kulüpler görmezlikten geliniyor. Diğer kulüplerden defalarca iyiyiz. UEFA standartları  açısından baktığımızda diğerleri çok daha kötü. Zararımız da diğerlerinden daha az. Bakıyorsun herkes ‘Galatasaray  batıyor' diyor. Ne denebilir ki, biz aynı dilden konuşmuyoruz sanırım” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!