comScore

Galatasaray Galatasaray

Sneijder için yeni iddia! 11 gün...

13 Ekim 2014, Pazartesi 12:34

Galatasaray'da herkes Wesley Sneijder'in "serbest kalacağı" maddesi üzerinde konuşmalar yaparken, Hollandalı oyuncunun parasının sadece 11 gün geciktiği öğrenildi.

Galatasaray'da herkes Wesley Sneijder'in "serbest kalacağı" maddesi üzerinde konuşmalar yaparken, Hollandalı oyuncunun parasının sadece 11 gün geciktiği ortaya çıktı.

Hollandalı oyuncunun 3.2 milyon euro'luk alacağının 3'er aylık taksitler halinde 800 bin euro olarak hesabına yatırıldığı bildirildi. Sneijder'in ödenmeyen maaşının Temmuz-Ağustos-Eylül dönemini kapsadığı Hollandalı oyuncu ile yapılan sözleşmede asıl "tehlikenin" ise; "Maaş ödemesi takip eden ayın son günü itibariyle hesaba yatırılmazsa oyuncu serbest kalır" maddesi olduğu öğrenildi. Sneijder'e 3 aylık dönem maaşı yatırılsa bile "serbest kalma" hakkının devam edeceği çünkü sözleşmesinde gecikme faizinin bulunmadığı bildirildi.
 
MENAJERLİK ŞİRKETİ UNITED İLE GÖRÜŞÜYOR
Öte yandan Daily Star gazetesinden sonra bu kez daha ciddi bir gazete olan Daily Express de, Wesley Sneijder'in devre arasında bedelsiz olarak Manchester United'a transfer olacağını yazdı. Gazete, Sneijder'in menajerlik şirketi ile Manchester United'ın finans departmanının görüşmelere başladığını belirtti. Sneijder ise gazeteye, "Ajansım ile kulübüm soruna çözüm bulmak için çalışıyor" açıklamasını tekrarladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!