comScore

Galatasaray Galatasaray

Prandelli'nin yerine Mustafa Denizli mi?

12 Ekim 2014, Pazar 15:23

Galatasaray Başkan adaylarından Alp Yalman teknik direktör konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - GSTV'de canlı yayın konuğu olan Yalman, teknik direktör Cesare Prandelli'nin geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Yalman'ın sözleri;
"Net olarak söyleyeyim, Prandelli Galatasaray'ın mukaveleli antrenörü. Belli bir takım şeyleri yapmak üzere burada. Gelir gelmez, "Haydi sen git, başkasını getiriyorum" demek, hem Galatasaray'a yakışmaz, hem de sportif olarak bir artı getirmez. Prandelli ile hiç tanışmadım. Gelirsem oturup konuşacağız. Basından takip ettiğim kadarıyla gayet aklı başında, gayet gerçekçi. Takım içerisindeki arayışta. Belki de idari açıdan bazı eksikler onu da bazı konularda şüpheye düşmüş olabilir. Gelir gelmez, Ahmet'i, Mehmet'i, Mustafa'yı getir olamaz. 
 
Mustafa Denizli, çok kıymetli bir antrenör. Çok da yakın dostum. Fatih Terim de öyle. Ne kadar Fatih'in gönderilmesinde hiç memnun olmadıysam, gönderilme şeklinden ne kadar şikayetçiysem, gelir gelmez Prandelli'ye yapmak şık değil. Doğru da değil. Galatasaray'a hizmet eden herkes, hizmetlerinin kalitesiyle ölçülür. Doğru hizmet etmesi gerekir. Doğru hizmet etmeyen kimse, onun elinden sorumluluğu alacağız."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!