comScore

Galatasaray Galatasaray

İşte Prandelli'nin F.Bahçe planı

12 Ekim 2014, Pazar 12:50

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, Fenerbahçe derbisi öncesinde futbolcularından ilginç bir istekte bulundu.

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, Fenerbahçe ile yatıp Fenerbahçe ile kalkıyor. İtalyan hoca şimdiye dek Fenerbahçe'nin 50'den fazla maçını izlerken, 11'de oynamasını beklediği 17 Fenerbahçeli futbolcunun özel olarak montajlattığı kasetlerini saniye saniye inceledi.
Cesare Prandelli ve iki yardımcısı şimdiye kadar izlediği Fenerbahçe'nin kasetlerini hem beraber hem de teker teker izlerken, 3 isim daha sonra bu kasetlerden çıkardıkları raporları beraber incelediler. İlerleyen günlerde Prandelli ve yardımcılarının Fenerbahçe'nin pek çok maçını izleyecekleri belirtildi. Milli maçlardan sonra Türkiye'ye gelecek oyuncularla hazırlanan raporlar incelenecek ve derbinin taktiği Erciyesspor maçında olduğu gibi demokratik bir ortamda belirlenecek.
 
PRANDELLI'DEN ''MELO'' İSTEĞİ!
 
Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, yardımcıları ile Fenerbahçe derbisinin planları üzerine tartışırken "agresiflik" ön plana çıktı.
Cesare Prandelli'nin özellikle orta sahanın iki dinamik ismi Melo ve Dzemaili'yi derbide beraber oynatarak Fenerbahçe'nin orta sahada top yapmasını engellemek istiyor. Geçen sezon özellikle Melo ile Emre arasında yaşanan gerginliğe dikkat çeken Prandelli'nin takımından Melo'nun gösterdiği "agresifliği" istiyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!