comScore

Galatasaray Galatasaray

G.Saray'da bomba 'Mayıs' ayında patlayacak

11 Ekim 2014, Cumartesi 13:27

Galatasaray'ın efsane başkanlarından Faruk Süren'in Mayıs ayındaki kongrede adaylığını koymaya hazırlandığı bildirildi.

Galatasaray'da 8 aylığına "emanetçi" başkan olmak isteyen Duygun Yarsuvat, kulübü Mayıs ayında Faruk Süren'e hazır hale getirecek.

İnan Kıraç ve Selahattin Beyazıt'ın "ricalarıyla" emanetçi başkan olmayı kabul eden Yarsuvat'ın, "Galatasaray geleneklerini bilen, liseden gelmiş, hepimizin saygı duyacağı bir isme kulübü hazırlarım" diyerek başkanlığı kabul ettiği bildirildi. Kıraç'ın bu konuda Yarsuvat'ı, Faruk Süren'i koltuk için hazırlayacağı sözünü vererek başkanlık için adaylığını koyma konusunda ikna ettiği öğrenildi. Yarsuvat'ın listesinde yer alan isimlerin pek çoğunun yanına Süren'in Mayıs ayında Ali Dürüst, Refik Arkan, Ümit Özdemir ve Mete Başol gibi isimleri ekleyerek güçlü bir yönetimle adaylığını koyacağı bildirildi. Herkes 25 Ekim'de yapılacak olan seçimi düşünürken, Süren'in ise Mayıs ayındaki kongreye hazırlık yaptığı ise gelen haberler arasında.
 
ALP YALMAN'IN HEDEFİ...
Öte yandan Galatasaray'da zor dönemde başkanlığa adaylığını koyan Alp Yalman, kongreden zaferle ayrılması durumunda 2 yıl değil, 3 yıl başkanlık yapmaya hazırlanıyor. Son dönemde Ünal Aysal'ın erken seçime gitmesine rağmen görev süresini 2 yıl değil de 3 yıl olarak belirlemesinin ardından Yalman'ın da aynı Divan Kurulu kararını gerekçe göstererek 3 yıllığına başkanlık koltuğuna oturmaya hazırlandığı bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!