comScore

Galatasaray Galatasaray

'G.Saray yöneticisi Yıldırım'ın avukatlığını yapabilir'

10 Ekim 2014, Cuma 15:22

Galatasaray Spor Kulübü Başkan adayı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı İlkan Koyuncu'nun kendi listesinde olması konusunda açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan adayı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı İlkan Koyuncu'nun kendi listesinde olması konusunda açıklamalarda bulundu.

 

Başkan seçilmesi durumunda İlhan Koyuncu'nun Aziz Yıldırım ile beraber çalışmayacağını ifade eden Yarsuvat, Koyuncu'nun Aziz Yıldırım'ın avukatı olmasının da normal olduğunu ifade etti.

G.SARAYLI DOKTOR, F.BAHÇELİ HASTAYA...

İlhan Koyuncu'ya verdiği görevi 'doktor' örneği ile açıklayan Yarsuvat, "İlhan, ülkenin en iyilerinden biridir. Demek ki İlhan ile gurur duymamız gerekiyor. İlhan'ı çok yakından tanıyorum, benim öğrencimdir. İlhan, biraz çabuk açıklama yapmış. Birlikte davalar takip ettik. Biz fakülteden çıktığımızda, avukatlar olarak yemin ederiz. Tıpkı doktorlar gibi. Mesela, Galatasaraylı bir doktor, Fenerbahçeli bir hasta gelse "Hayır ben bakmam, Fenerbahçelisin" mi demek zorunda. Bu olayı böyle değerlendirmek lazım. Hepimiz insanız. Birbirimizi sevmeliyiz. Onların da sizden hiçbir farkı yok." dedi.

"F.BAHÇELİ, BEŞİKTAŞLI ÇOK İNSANI SAVUNDUM"

Fenerbahçe'nin de içerisinde olduğu 3 Temmuz süreci hakkında da konuşan Yarsuvat, " 3 Temmuz, Türkiye spor hayatında bomba gibi düşen bir olay. Her dengeyi değiştirmiştir. Böyle bir şeye ihtiyaç var mıydı? Ancak, şunu biliyorum ki eğer bu olay var ise, bu benim görevim değil, mahkemeler halledecektir, yapılmış ise hüküm verilip cezalandırılması gerekir. Ben hukukçu olduğum için muhakemenin yenilenmesi safhasındadır. Bunun sonuçlarını göreceğiz, bekleyeceğiz. Kamuoyunda ortaya çıkan seçimler dolayısıyla, benim bir arkadaşım Beşiktaşlı denmiş ve bu kişi o yargılanan kişinin müdafaasını üstlendi. "Bunu nasıl listene alırsınız?" dendi. Burada benim mesleğime tecavüz var. Ben de ceza avukatıyım. Fenerbahçeli, Beşiktaşlı çok insanı savundum. Görevinizde iyiyseniz, size gelirler. " ifadeleri kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!